esş hk

-
-
Özcan aykının mimik oynatmadan yaptığı iğneleyici küçük şakalar >>> esş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
zenginlerin ve bir şekilde korsan bulanların kendini çok fizik çalışıyormuş gibi hissetmek için kullandığı set
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TornadoOfSouls0 -- 22 Ekim 2023; 17:22:57 >
Hoca cok iyi de cok uzun sahsen kullanmadim
Ozcan aykin yeterli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ne alaka aggggg 10 numara anlatım
bu işin duayeni bu adam
denemesini ben de kullancam sorular güzel ama eşsiz mi? değil. para verebilecek durumun varsa ver ama daha kısa ve ucuz yoldan halledilebilir fizik. böyle şeyler bana fazla zaman bağlamak gibi geliyor
-
adam her detayı veriyor sorulabilecek her şeyi anlatıyor
hiç kimse eşsiz değildir szymanski hariç...
"sorulabilecek her şeyi anlatıyor"
Herhalde soru olarak demiyorsundur çünkü ösym yazarlarının görevi farklı soru yazmak olduğu için diğer anlama geçiyorum. konu ve kavram olarak bunu meb kitabı da yapıyor sorulabilecek her kavramı sana veriyor bu ona özel nimet değil. Ücretli olması hocanın güncel marketing ve sosyal medyada aşırı başarılı olması sana mükemmel geliyor. Güzel mi güzel ben de beğeniyorum ama iki seti de tam anlamıyla bitirmek için saatlerini gömmelisin diğer branşlarda da eksiği olan biri için genel bakınca tüm setlerini çözmek zaman kaybı yaratır.
-
ayrıcı youtube cart curt sosyal medyadan üni sınavına öğrenci hazırlayan hocaları mit, caltech profesörü sanmayı bırakalım çocuklar
-
hocam saat olayında haklısın ama ben mezunum evde çalışıyorum temelim zaten var diğer branşlarımı etkilemez
meb kitabının yanlış anlattığı yerler vardı diye hatırlıyorum enerji ya da çemberselde tam emin değilim esş özcan altuğ birinden duydum
yok yavv ayt fiziği mantığıyla anlatıp çok örnek çözüp değinmedik yer bırakmayan bi hoca işte
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

zenginlerin ve bir şekilde korsan bulanların kendini çok fizik çalışıyormuş gibi hissetmek için kullandığı set
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X