Şimdi Ara

ESŞ İKİLİYE GİRMEK İSTEYEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Varsa yazabilir farklı şehirde olması önemli değil herkesin kargosu farklı gidiyor,
    Güven konusuna gelince kendi kredi kartımı verebilirim o girer ekrana zaten herkes ayrı ayrı ödüyor kendi kartıyla
    Tekli 495
    İkili 420ye geliyor
    5kişi olumca 400e geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astroemirs11 -- 29 Ağustos 2020; 14:54:1 >

• Up
  • Up
  • Allah affetsin esş ilişkiye girmek isteyen okudum
  • Julyanis48 J kullanıcısına yanıt
    Esş ikiliye girmek de hoş başlık değil de başka açıklayamadım
  • astroemirs11 A kullanıcısına yanıt
  • Swinger partisi sandım
  • Hoca forumda yapmayın
  • Malum kişi durduk yere videolarınızı silmesin. Gecen deneme aldık 1 ay içinde videolar silinmiş. Sizinkileri de silebilir. Bundan sonra fizikçi maluma benden destek yok.
  • askmeafavour A kullanıcısına yanıt
    Aynısı başıma geldi hatta forumda baya konu popüler oldu da .Müşteri temsilcileri bu konusa yeterli değil ama kendisi iyi biri hocam bana tercihte filan bile zaman ayırmıştı baya telefonda
  • İliskiye girmek isteyen gibi okudum korkunç
  • e*şye ikili girmek isteyen diye okudum Allah affetsin
  • astroemirs11 A kullanıcısına yanıt
    Müşteri temsilcisiyle falan olayın alakası yok. Önemli olan videoların silinmesi. Onu da malum fizikçiden habersiz yapamazlar hatta silelim diye o demiştir. Bunu yaptıktan sonra da istediğini yapsın o kişinin benim gözümde itibarı biter.
  • Bu ciddi bi konuydu aq teşekkürler arkadaşlar
  • Ertan Hoca da iyice manyadı millet danaya girer gibi ders videosu alıyor 5 kişi ne kardeşim daha neler göreceğiz?
  • 20lira çok bişe değil de 70tl farkeder bir kişi bulmaya değer yani
  • Up
  • Son up
  • hocam başlığı düzeltin,hoca görürse yanlış anlayabilir,EŞS hesabına 2 kişi girmek vsvs yapabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.