Bir konuyu pürüzsüz öğrenirken diğer konuyu kavramakta sıkıntı çekiyorum çok açıklayıcı olmuyor bazen anlattığı yani anlamaya yetmiyor en azından acaba benim temelim çok sıkıntılı olduğu için mi böyle hissediyorum bilemedim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LELEB -- 5 Ocak 2021; 14:13:27 > |
ESŞ'nin bazen derslerde çok karmaşık anlatması (AYT'de seviyesi nedir?)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
AYT kısmında belirli bir seviyenin üstünde anlatıyorsa izlesemde biraz zor anlarım sanırım çünkü ayt fizikte bir temelim yok önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
-
bende de ilk defa bugün oldu bu. ayt manyetik alanda sağ el kuralını, tyt elektrik-manyetizmayı vs. bilmeme rağmen ciddi anlamda zorlandım
-
Valla hocam bilmiyorum belki de sorun bende olabilir ama TYT kısmında elektrikte aynı sorunu yaşamıştım.Testlerde çok yanlış çıkarsa vip fizikte devam etmeye başlarım sanırım onunda öveni çoktu.
-
Hocam temelim sıkıntılı diyorsunuz sorun belli zaten temel atılmadan üstüne birşey koymaya çalışmak akıl kârı değil -
Temelle alakalı diye düşünüyorum. Manyetizmanın bazı yerlerinde kavramsal da olsa türev integral bilgisi gerekebiliyor. Bu bunun türevidir denecek yerlerde türev bilinmediği için bazen karmaşık cümlelere başvuruluyor. Türev sadece bir örnek bu arada. Türevi halledip manyetizma bakın demiyorum yanlış anlaşılmasın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X