Şimdi Ara

Et Yiyemezsek Nasıl Savaşacağız/Üreteceğiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Devletin resmi tarihinde bir Türk Devleti olan Uygurların Mani dinine girmesinin sonuçlarını yazan maddelerden biri şöyle "Mani dininin et yemeyi yasaklaması nedeniyle Uygurlar savaşçı özelliklerini yitirdiler"

Resmi tarih yalan diyenler için... Dövüş sporlarına gidenlere öğretmenleri ne yemelerini tavsiye ediyor? Aklınıza gelen ilk vahşi, avcı, tehlikeli... hayvan ne ile besleniyor?

En zeki hayvanlara baktığımız zaman fil dışındaki diğer hayvanların ya etobur ya da hem et hem ot yediğini görüyoruz. Hani hiçbir bilimsel makale okumaya, karışık bilgileri anlamaya çalışmamıza gerek yok. Zeka için et yemek gerektiğini en zeki hayvanlar diye aratmanız ve zeki olarak gösterilen hayvanların neyle beslendiğini araştırmanız yeterli.

Savunma sanayi haberlerini elleri patlayana kadar alkışlayanlar, aynısını yapmayanları vatan hainliği ile suçlayanlar... Konuyu anonim yapacağım. Buyurun söyleyin et yiyemezsek nasıl savaşacağız? Et yiyemezsek nasıl kafamız çalışacak da bir şeyler üreteceğiz?

• @denn.zent dostum yazdıkların gayet doğru. Protein (hayvansal) olmazsa olmaz. Buna kim ne diyecek? Bu nedenle boşu boşuna Anonim yapmana gerek yoktu konuyu.

Yalnız bir istisna var, insan formuna en yakın hayvanlardan ve IQ olarak insana en benzeyen hayvanlardan goril, maymun gibi hayvanlar paso otçuldur. Zekâ konusunda et kesin gerekli ancak hayvanlardan örnek verdiğin kısım için not düşmek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 27 Mart 2024; 15:46:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Protein eksikliği ciddi zeka sorunlarına yol açar.

Bilmem anlatabiliyor muyum.

• bence böcek yiyelim. en azından çekirge. hem ucuz, hem proteinli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 27 Mart 2024; 16:19:15 >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Sağcı, solcu forumda yüzlerce kişi tarafından engelliyim. Konuyu anonim yapma nedenim o. O çok bilmiş kişiler görsün, cevap verebiliyorsa versin diye. Yoksa gizleyecek bir şeyim yok.

Sen yazınca emin olmak için tekrar baktım "Aslında goriller siz meydan okumadıkça ya da yaşam alanlarına girmediğiniz müddetçe insanlara şiddet göstermiyor. Her ne kadar hem et hem ot yiyen bir hayvan olsa da besinlerinin büyük ağırlığını bitkiler oluşturuyor."

• Zamanında tokadıyla at bayıltan milletten, full karbonhidrat tüketmekten Avrupa'nın obez şampiyonluguna oynayan millet. Hey gidi hey hey.

• ENTHaberyoutube
    "Cebinde et alacak para yok, Ben bozkurt'um diyor. Makarna yiyen bozkurt mu olur?"
    https://www.youtube.com/shorts/Zm-nPHP0veY
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    savaş çıkarsa napıcaz la
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.