Şimdi Ara

Ethernet kartı yok.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim sorunum pc'ye format attıktan sonra Atheros 802.11a/b/g kablosuz aygıt bağdaştırıcısı mevcut veya takılı değil hatası almam. Driverları kuramıyorum çünkü böyle bi kart takılı değil hatası alıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim ?

• Aygıt yöneticisinde Windows otomatik olarak başka bir aygıt adı altında 'ağ bağdaştırıcıları' altında tanımış olabilir. Elle sürücü güncellemek gerekir bu durumda. Aygıt yöneticisinde ünlem işaretli veya işaretsiz ağ aygıtı var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 12 Ağustos 2012; 19:44:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaintSrdr

Driverları kuramıyorum çünkü böyle bi kart takılı değil hatası alıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim ?

hocam böyle bir hata almanın sebebi yanlış driver yüklemeye çalışmandan kaynaklanıyor bence. bilgisayarının markasını, modelini, işletim sistemini ve kaç bit olduğunu yazarsan yardımcı olmaya çalışırım ...
  • Acer Aspire 5745g
    Windows 7 Home Premium 64bit

Yüklü olan bütün atheros driver'ları kaldırdım şu anda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaintSrdr -- 12 Ağustos 2012; 20:05:20 >
  • hocam acer in sitesine baktım birden fazla markanın driverlarını sunmuşlar. sizin laptopta hangi marka ethernet olduğunu bilmiyorum. büyük ihtimalle sizde bilmiyorsunuzdur. bunun için tüm markaların driverlarını indirip tek tek denemek gerekecek. hangisi uyumlu olursa onu kullanırsınız. ben altta linkleri veriyorum.

Atheros Lan Driver

İntel Wireless Lan Driver

Atheros Wireless Lan Driver

Booardcom Wireless Lan Driver

chipseti de yüklerseniz iyi olur..

Chipset Driver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lodos denizcisi -- 12 Ağustos 2012; 21:59:00 >

• atheros falan yazıyo diye atheros'u zorladım. Meğerse broadcommuş eyvallah hacı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaintSrdr

atheros falan yazıyo diye atheros'u zorladım. Meğerse broadcommuş eyvallah hacı.

rica ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.