Şimdi Ara

ETHERNET SINIRLI BAĞLANTI HATASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internete bağlanıyorum şuan ethernet bağlantım üzerinden yazıyorum bunu ancak beni çok rahatsız eden bir durum var ve 2 modem değiştirmeme rağmen çözüm bulamadım. sağ alt köşede ünlem işareti var ve sınırlı bağlantı yazıyor. belkide windows 8 markete bu yüzden giremiyorum. yardımcı olursanız sevinirim. driverlar güncel

• aynı sorun arada bir bende de oluyor takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mümkünse driveri silip eski driveri varsa kurun..

• Windows 7 den vazgeçmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet servis sağlayıcınıza, bulunduğunuz çevrede herhangi bir alt yapı çalışması oluo olmadığını, bu aralar internette herhangi bir kopma olup olmadığını sorunuz. En azından bunun kontrol edilmesi, internetin size kadar gelen kısmında sorun olup olmadığını gösterecektir.

Ethernet kablonuzun sağlamlığını, herhangi bir yerinde yırtılma, ezilme olup olmadığını kontrol ediniz.

2 modem değiştirdim demişsiniz, bilgisayarınızın ethernet bağlantısını kontrol ettiniz mi? Yakın zamanda bilgisayarımdaki ethernet girişindeki problem yüzünden internete giremiyordum, yeni bir ethernet kartı alıp taktıktan sonra sorunum düzeldi.

İyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meraklı_gözlük

İnternet servis sağlayıcınıza, bulunduğunuz çevrede herhangi bir alt yapı çalışması oluo olmadığını, bu aralar internette herhangi bir kopma olup olmadığını sorunuz. En azından bunun kontrol edilmesi, internetin size kadar gelen kısmında sorun olup olmadığını gösterecektir.

Ethernet kablonuzun sağlamlığını, herhangi bir yerinde yırtılma, ezilme olup olmadığını kontrol ediniz.

2 modem değiştirdim demişsiniz, bilgisayarınızın ethernet bağlantısını kontrol ettiniz mi? Yakın zamanda bilgisayarımdaki ethernet girişindeki problem yüzünden internete giremiyordum, yeni bir ethernet kartı alıp taktıktan sonra sorunum düzeldi.

İyi günler.

Öncelikle cevabınız için teşekkürler. Evde 3 tane ethernet kablom var ve hepsiylede aynı hatayı alıyorum. O yüzden sorunun kablodan olmadığına eminim. Telekomu aradığımda şuan için bir çalışma olmadığını belirttiler. Sorunun ya ethernet kartından yada işletim sistemimdeki bir bozukluktan dolayı kaynaklandığını düşünecektim ancak wifi adaptör ile bağlantı kurmayı denedim (masaüstü bilgisayar) wifi ile bağlı iken de aynı sorun teşkil etti.

• quote:

Orijinalden alıntı: recebim59

Mümkünse driveri silip eski driveri varsa kurun..

Eski driverını bulamadım malesef anakart sitesinden güncellememe rağmen yine aynı. Windows 8 e geçtiğimde oluştu bu sorun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • size bir program önereceğim: driver navigator full yazıp aratın,bulamazsanız yardımcı olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: onesad

quote:

İnternet servis sağlayıcınıza, bulunduğunuz çevrede herhangi bir alt yapı çalışması oluo olmadığını, bu aralar internette herhangi bir kopma olup olmadığını sorunuz. En azından bunun kontrol edilmesi, internetin size kadar gelen kısmında sorun olup olmadığını gösterecektir.

İyi günler.

Öncelikle cevabınız için teşekkürler. Evde 3 tane ethernet kablom var ve hepsiylede aynı hatayı alıyorum. O yüzden sorunun kablodan olmadığına eminim. Telekomu aradığımda şuan için bir çalışma olmadığını belirttiler. Sorunun ya ethernet kartından yada işletim sistemimdeki bir bozukluktan dolayı kaynaklandığını düşünecektim ancak wifi adaptör ile bağlantı kurmayı denedim (masaüstü bilgisayar) wifi ile bağlı iken de aynı sorun teşkil etti.

Sorun sanki modem kaynaklı gibi..Modemi resetlemeyi denediniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: recebim59

quote:

Orijinalden alıntı: onesad

quote:

İyi günler.

Sorun sanki modem kaynaklı gibi..Modemi resetlemeyi denediniz mi?

Kesinlikle evet. Hatta masamın üstünde şuan çalışan 2 adet modem var ikisindede aynı sorun var.. Ayrıca dediğiniz programla driverı güncelledim işe yaramadı

• Tek çare işletim sisteminin farklı medyadan veya farklı sürümünden kurulması,yani daha önce dvd'den kurduysanız usb üzerinden bir alt veya bir üst w8 sürümü veya 64 bitse 32 bit sürümün kurulması,ya da w7'ye geçilmesi.Başka bir öneri gelmiyor aklıma.

• Windows 7 32bit e geçtim sorunum çözüldü. Teşekkürler
  • Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.

Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.

Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.