Şimdi Ara

Etrafımdakiler yakışıklısın diyor ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aması şu ki üniversiteye başladım henüz hiçbir kızla sevgili olma yönünde bir adım atamadım. Zaten sınava hazırlandığım sene de sevgilim olmadı.
    Çok utangaç biriyim maalesef.
    Öneriniz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5A9E69EDA -- 26 Aralık 2017; 22:5:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu "Sizin konuşamadığınız kızları millet..." yorum yapanların eline kız değmemiştir eminim.

Ayrıca hukuk okumayı keşiş olmakla karıştıran var, hukuk okuyan adamın sevgilisi olmayacak mı? Sevemez mi arkadaş?

Şu forumda ne kadar bilgisizliğini saçmayı marifet sanan tipler var cidden.

@Konu sahibi

Muhtemelen bir gün gördüğünü öbür gün görmediğin 300 kişilik amfidesin ve bunun 4 katı kadar da üst dönemin var. Yaz arkadaş ne olacak, wp gruplarından at mesaj muhabbet çevir. Sınıfta kahve ısmarlayayım finallerden sonra vs... gir bir yerden ne kaybedersin. Zaten hukukçu adamsınız, sesiniz gür olmalı, sessiz olmayın.
  • senin adım atmaya çekindiğin kızlar şuan berkecan tarafından kafaları duvara vurula vurula anladın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlphaFéin

senin adım atmaya çekindiğin kızlar şuan berkecan tarafından kafaları duvara vurula vurula anladın.

• Etrafımdakiler yakışıklısın diyor ama ...

Ama önemli olan yakışıklılığın değil,

Cüzdanının Kalınlığı değil mi

• Ahahha hukuk okuyanın söylediği, kafaya taktığı şeylere bak... Ne günlere kaldık be. Geleceğin adalet savunucuları hâlâ yakışıklılık, karı kız peşinde. Yazık çok yazık. Hangi üniversitedeydin sen?

• Üniversitelilerin tek derdi bu olmuş

• dostum lisede sevgilin olmadıysa işin zor. tecrübe önemli.

ilk sevgilim ehehehe çok seviyorum seni ehehe moduna girme asla. 1001 kızla yatmış, öpüşmüş gibi davran.

sevgi kelebeği olayım sevgili olayım işi yatar. bir de tecrüben yoksa dediğim gibi işin zor. utanmaman lazım anormal bu normal olan çatır çatır götürmek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cetinsangu kullanıcısına yanıt
    Çetin kardeşim hukuk okumam sevgilim olmayacağı anlamınamı geliyor veya bunu kafa takmamammı gerekiyor hukuk okuyorum diye?

İş ayrı özel yaşam ayrı, ben bu konuyu derslerime ve hayat görüşüme yansıtmıyorsam ne önemi olabilir?

Seni forumdan hatırlıyorum ve seviyorum da ama bu düşüncenden vazgeçmelisin kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: 55SuperSpy55

dostum lisede sevgilin olmadıysa işin zor. tecrübe önemli.

ilk sevgilim ehehehe çok seviyorum seni ehehe moduna girme asla. 1001 kızla yatmış, öpüşmüş gibi davran.

sevgi kelebeği olayım sevgili olayım işi yatar. bir de tecrüben yoksa dediğim gibi işin zor. utanmaman lazım anormal bu normal olan çatır çatır götürmek

arkadaş konuyu özetlemiş asla sevgi pıtırcığı olmayın. kız der bu çocuk bana ölüp bitiyor hemen başkalarına yönelir nasıl olsa sen elindesin. çok kişiyle takılmış beraber olmuş gibi davranman gerek ama tabi bununda bir sınırı var sınırı aşarsan kabarık bir egon varmış gibi görüneceksin. kısacası arkadaşıj dedigi gibi liseden vesaire tecrübe olması gerekiyor

• Doğru söylemiş arkadaş.Ölüp bittiğiniz kızlara her gece ...

• Bosverrr takil bizim gibi yanlizliga.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu "Sizin konuşamadığınız kızları millet..." yorum yapanların eline kız değmemiştir eminim.

Ayrıca hukuk okumayı keşiş olmakla karıştıran var, hukuk okuyan adamın sevgilisi olmayacak mı? Sevemez mi arkadaş?

Şu forumda ne kadar bilgisizliğini saçmayı marifet sanan tipler var cidden.

@Konu sahibi

Muhtemelen bir gün gördüğünü öbür gün görmediğin 300 kişilik amfidesin ve bunun 4 katı kadar da üst dönemin var. Yaz arkadaş ne olacak, wp gruplarından at mesaj muhabbet çevir. Sınıfta kahve ısmarlayayım finallerden sonra vs... gir bir yerden ne kaybedersin. Zaten hukukçu adamsınız, sesiniz gür olmalı, sessiz olmayın.
  • cetinsangu kullanıcısına yanıt
    Sen neyin kafasındasın bu nedir ya

• sKjaer kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim söylemek istediğimi daha iyi açıklamışsın hocam.

• Kendine olan saygını artırmanı öneririm.

Fitness a başlayabilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.