Ya arkadaşlar ben eu4 de bir türlü osmanlı olarak arnavutluk u yenemedim güçsüz bir devlet ama saldıramıyorum çünkü venedik var ve venedik in 2-3 tane vasal ı var bunlar olunca bana karşı 3-4 devlet oluyor. Ben arnavutluk ve venedik e dalarken bi bakıyorum 3-4 ülke bana çıkartma yapmış hepsi farklı bir yeri ele geçiriyor ne yapacağımı şaşırıyoym. bizans ı yendim tüm anadolu + gürcistan ı yendim fakat arnavutluk a dalamıyom bir türlü şşuanki hedefim ya arnavutluk olmassa memlük e dalcam. vallaha memlük arnavutluk dan daha kolay o derece.
Aslında Arnavutluğa oyunun te en başından dalaydın bunların hiçbirini yaşamazdın. Neyse. Şimdi bana bazı veriler lazım hocam. Kaç askerin var? Donanman ne durumda? Gelir gider dengen ne durumda? Arnavutla savaşa gelen devletler Venedik harici kimler? Fransa ve Bohemyayla müttefiklik durumun nedir? Bunlara göre taktik verecem.
MANGUTAY
kullanıcısına yanıt
Oyun kaydını sildim ve şuan ingiltere ile oynuyorum sen oyuna ilk başladığımda ne yapacağımı söyle çünkü tekrar osmanlı başlatmayı düşünüyorum bu arada ingiltere ile iskoçya hakkında taktik verir misin ? iskoçya tek başına çok kolay ama ona da fransa geliyor