Şimdi Ara

EuDemons Online (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ben bu açılan eski başlıklara baktım ve tam 1 yıl geçmiş bir cok pach gelmiş ben bahsedilenlerden baya sey öğrendim ama halen oynayan varsa bu oyunu cok hosuma gitti toronto da oynuyorum nick im Bloodforevil ya da başka server da oynayan varsa Lütfen bana ulaşsın demon lar hakkında bi kaç şey soracagım ve bu başlık altında toplanırsak yeniden Yeni türk oyuncular la tanısırız :D

• cup cap cap cup up
  • Yok galiba Oynayan :D:D:D çözecem yakında
  • Kısacası post kasıyosun Niye hep cevap yazıyosun.Madem başka cevap veren yok ilk baştaki mesajını düzelt yap oraya ekle ne yazcaksan.Lütfen.
  • arkadaş topici alttan yükseltmek için yazmış.yani up yapmış bundan herhangi bir aykırılık yokki.
  • olay post kasmak olsa öle bi spam yaparım ki fark edildinde banlarlar topic imi oyuncu varsa görsün diye cıkarıyom üste uppppppppppppp upppppppppppppppp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Metin2 PVP server ÖNERİSİ !!!
    5 yıl önce açıldı
    wow yardım
    12 yıl önce açıldı
    Knight online kasıyor lütfen
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende baslicam eudemons a garip bi oyun denemek gerek
  • Geniş bi rpg si var tavsiye ederim :) Kısa bir süre sonra geniş bir anlatım yapıcam su anda türk le karşılaşmadım galiba eski oyuncular bıraktı..:D
  • ben oynuyordum bıraktım
  • JetKiller Eski topic lerde Admin oldundan bahsetmişsin

Aslında bu oyunun emulatoru var elimde

Staff kadromda seni görmek isterim gerci daha acmayı düşünmüyorum ama ccünkü oynayan yok :D
  • eskiden oynardım 100+ warrior vardı, itemleri dizmiştim ama sıktı bi süre sonra, yabancı bi clandaydım dağıldı o clan onun gibisini bulamadım, charla arkadaş oynuyor halen baya kasılmıştır char şimdi uzun süredirde sormadım ne yaptın diye aklıma getirdin arıyım bi çocugu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.