Arkadaşlar Ben bu açılan eski başlıklara baktım ve tam 1 yıl geçmiş bir cok pach gelmiş ben bahsedilenlerden baya sey öğrendim ama halen oynayan varsa bu oyunu cok hosuma gitti toronto da oynuyorum nick im Bloodforevil ya da başka server da oynayan varsa Lütfen bana ulaşsın demon lar hakkında bi kaç şey soracagım ve bu başlık altında toplanırsak yeniden Yeni türk oyuncular la tanısırız :D
cup cap cap cup up
Yok galiba Oynayan :D:D:D çözecem yakında
Kısacası post kasıyosun Niye hep cevap yazıyosun.Madem başka cevap veren yok ilk baştaki mesajını düzelt yap oraya ekle ne yazcaksan.Lütfen.
arkadaş topici alttan yükseltmek için yazmış.yani up yapmış bundan herhangi bir aykırılık yokki.
olay post kasmak olsa öle bi spam yaparım ki fark edildinde banlarlar topic imi oyuncu varsa görsün diye cıkarıyom üste uppppppppppppp upppppppppppppppp
bende baslicam eudemons a garip bi oyun denemek gerek
Geniş bi rpg si var tavsiye ederim :) Kısa bir süre sonra geniş bir anlatım yapıcam su anda türk le karşılaşmadım galiba eski oyuncular bıraktı..:D
ben oynuyordum bıraktım
JetKiller Eski topic lerde Admin oldundan bahsetmişsin
Aslında bu oyunun emulatoru var elimde
Staff kadromda seni görmek isterim gerci daha acmayı düşünmüyorum ama ccünkü oynayan yok :D
eskiden oynardım 100+ warrior vardı, itemleri dizmiştim ama sıktı bi süre sonra, yabancı bi clandaydım dağıldı o clan onun gibisini bulamadım, charla arkadaş oynuyor halen baya kasılmıştır char şimdi uzun süredirde sormadım ne yaptın diye aklıma getirdin arıyım bi çocugu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme