Şimdi Ara

EURONCAP YILDIZ DAĞITIYOR, IIHS DOĞRU TEST DİYENLER İÇERİ. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
2
Favori
5.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    farkımız kardeşim. bu ilk değil devamının gelmesi shadow reyize bağlı
  • benim söylediğim moderate kelimesi iyimser ve ılımlı yumuşatılmış test anlamına da geliyor.
    geçtim anro efendi,sen çıkıp bu forumda dsg konusunda sözlü bir garanti var demiş ve onlarca üye tarafından kahkahalara mazhar olmuş bir kardeşimizsin.
    Ha bak o konudaki teklifim hala geçerli,çık dsg ile ilgili sözlü garanti var biz de buna güvendik inandık diye konu aç hodri meydan
    electrocum senin farkın ne pardon?
    çok sevdiğin almanların iihs yi muhatap alması mı?
    Kapısı kopan arabaya güvenlik sistemi demen mi yoksa?
    boşuna uğraşmayın bakın tekrar söylüyorum:
    Bu forum sizi hiç bir şekilde aklamaz,bir kere mimlenmişsiniz,insanların bana da size de bakışı belli.
    Benimle kimsenin problemi yokken millet satırlar dolusu dalga geçiyor sizlerle.
    İşte kaynak olarak da mercedesi verdim,varsa üstüne kaynağınız ncaple ilgili getirir koyarsınız ortaya.
    Onu bunu konuya çağırıp boşa da kastırmayın hiç,ben söylediklerimin hepsinin arkasındayım,ve söylediklerimin hepsini de kanıtladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 3 Ekim 2013; 23:39:33 >

• Hatanı söylediğini iddia ediyorsun,ondan sonra da kalkıp ncap halen geçerlidir muhabbeti yapıyorsun.
    Üstelik almanlar bizzat kendileri iihs yi muhatap aldiklari halde.
    Niye acaba?
    Neyse,burada sizi eğitemeyeceğimiz ortada.
    Alman markasını profilinde taşıyan bir kardeşimizin veciz sözleriyle veda edelim:
    quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Alman otomobil dergileri ve EuroNCAP, aynı *okun laciverdi...

iyi geceler herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 3 Ekim 2013; 23:42:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Biz volkswagenin ne olduğunu biliyoruz zaten bilmesek foruma ilan etmeyiz bu arabayı iyi diye.
    Alfanın volvonun satışının olmadığını da biliyoruz biz.
    Aynen volvo servisinin fahiş fiyat çektiğini bildiğimiz gibi.
    Sorun bizde değil,millet size tepki gösteriyor herhalde siz çok objektifsiniz diye yapmıyorlardır bunu.
    Şu forumda benimle uğraşan hepi topu 5 tane üye sayarsın,senin electronun bir konu açsam nickini versem yıkarlar burayı.
    Niye antipatiksiniz bunu sorgulamanız lazım.

Tehdit vari konuşmalardan vazgeç seni asla ciddiye almıyorum iyi niyetli olduğunun asla düşünmüyorum

Ben gayet objektif bir insan olurum istesem ama forum beni bu halim ile tanıyor gerek yok

Şimdi bir konuda corllla tavsiye etsem ne olur

Cevaplar

Aha cihanair'in nicini hacklemişler

Aha cihanair japoncu oldu

Gerek yok bunlara beni bilen biliyor tanıyan tanıyor

Ama toyota ada gibi araba yaparsa tavsiyede ederim ama yapmıyor orası ayrı

• Yahu toyota sahibiyim ben yerden yere vuruyorum arabayi sana corolla oner diyen mi oldu?
    Ben sana niye insanlarin bu kadar nefretini cekiyorsun bunu sorgula diyorum,sen bana gelmis tehditten bilmemneden bahsediyosu.
    Dayanaksiz konusuyosunuz kardesim dayanaginiz yok bir kere.
    Bak ben samimi olmasam net olmasam bende sizin gibi soylemlerle hareket ederim,ama konusurken bizzat elestirdigim firmayi muhatap aliyorum.
    Bak iihs konusudaki yazilarima,dsg monusundaki yazilarima hep ayni mantgi gorursun.
    Ben frmanin agzindan cikana bakarim.
    Mesela seni orneklendireyim:
    Volvoda o liste fiyatlari yok dedn pahali dedin mesela,yarin volvoyu arayip advance donanima liste fiyatini alsam el skissam videoya ceksen foruma versem cikip arkadas yalan soyledim ozur dilerim diyebilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 4 Ekim 2013; 0:05:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yahu toyota sahibiyim ben yerden yere vuruyorum arabayi sana corolla oner diyen mi oldu?
    Ben sana niye insanlarin bu kadar nefretini cekiyorsun bunu sorgula diyorum,sen bana gelmis tehditten bilmemneden bahsediyosu.
    Bak ben samimi olmasam net olmasam bende sizin gibi soylemlerle hareket ederim,ama konusurken bizzat elestirdigim firmayi muhatap aliyorum.
    Bak iihs konusudaki yazilarima,dsg monusundaki yazilarima hep ayni mantgi gorursun.
    Volvoda o liste fiyatlari yok dedn pahali dedin mesela,yarin volvoyu arayip advance donanima liste fiyatini alsam el skissam videoya ceksen foruma versem cikip arkadas yalan soyledim diyebilir misin?

Hocam 3 silahşörler, asla doğruya doğru demez. Çabana hayranım ama duvara anlatsan dile gelirdi

• Yok arkadas ben yarın Toyota'ya gidiyorum. Şimdi al Mayıs'ta ode var. Şimdi 60 a alırım Mayıs'ta 70 olur bu corolla.

• umutsirvan kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun Konunun corolla ile alakası yok bari corolla konusuna yaz şu yazıyı
  • haberelektro cevabı alsa da sırf bozuntuya vermemek için alakasız başka yorum yapıyor. Sabahtan beri okuyorum.

Shadow cevabı veriyor ama cevabı aldığı halde sustu kaldı demesinler diye başka yorum yazıyor.

İnsanlar da bunu yedi sanıyor.
  • haberelectro kullanıcısına yanıt
    Ozelikle buraya yazdım.

• quote:

Yahu toyota sahibiyim ben yerden yere vuruyorum arabayi sana corolla oner diyen mi oldu?
    Volvoda o liste fiyatlari yok dedn pahali dedin mesela,yarin volvoyu arayip advance donanima liste fiyatini alsam el skissam videoya ceksen foruma versem cikip arkadas yalan soyledim ozur dilerim diyebilir misin?

İstersen en kral merciyi ara sor

Liste fiyatlari ile satilan araclarin alakasi yok

Alayi ekstra donanimli

Advange donanim zaten bos olmaz hic olmasa 17 jant opsiyonu olur rahat ol sen

Ben simdi toyotayi arasam bakim fiyati sorsam kaydetsem burada paylassam 200 tl'nun uzeri olsa ne yaparsin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 4 Ekim 2013; 0:23:21 >

• bence 2side önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: rahimavci

60 la 80 le yapılan testler geçersizdir zaten kim Güvenir bu testlere kazada çarpışma saysak sen 80le gidiyorsan oda 80le geliyorsa hiz oldu 160 demi e bu testler zaten boşa oluyor otomatikman

Duvara 80le çarpmak ile iki aracın karşılıklı 80le çarpması aynıdır. Discovery channelda mythbusters programında bunu kanıtladılar. Bilimsel hatayı düzeltmek istedim.

• Shadow bu isin dogrusu bak bu, bu da nedenleri...

Shadow : olmazki cc nin kapisi guvenlik sistemi dedin hehhe ilkel iyimser test o bi kerem

Bak halen cevap vermedin, ilkel iyimser ney?...

Shadow : mercedes hurda toyota hurda sonuc bu nokta.

Ne diyorsun sen..?

Shadow : fanatiksin sen volvo, alfa,dsg acisini cikariyorsunuz yea

Ne alaka konumuzla?

Shadow : ihhs yi bitirmeye calisiyorsun sen ben seni bilmezmiyim.

Tamam yat uyu arkadas...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 4 Ekim 2013; 0:53:46 >
  • EuroNcap geniş bir puanlama yapmak için.. olası çarpışmaları baz alan testler yapıyor.

IHSS small overlap testi ile otomobilin en zayıf noktasını bulmuş ama ön köşelerden çarpışmak ne kadar olası olabilir bunu tartışmak lazım.
    Corollayla sana mutluluklar o zaman. Touch donanim al jant kapaklari cok şıkmıs

• quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Corollayla sana mutluluklar o zaman. Touch donanim al jant kapaklari cok şıkmıs

72 bine manuel klimali reisi almak vardı ama 8 ay vaktimiz yok.

Kapağın çözümü kolay. Veririz bin lira alırız 4 jant. Ama klimanın çözümü yok.

Konsola da bi cözüm üretirsin artık onu da avensis konsoluyla değisirsin.

• quote:

Konsol takıntım olsa leon almazdim.

• quote:

İşin sonunda tuner olup çıkıcak millet
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.