Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

EURONCAP YILDIZ DAĞITIYOR, IIHS DOĞRU TEST DİYENLER İÇERİ. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
2
Favori
5.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten alırsam ya Honda alırım (Civic Tourer) yada BMW (5 serisi).

E ikisi de yüksek notlar aldığına göre, bakmama bile gerek yok zaten.

Ama başka araba düşünseydim de kafama koyduğum arabayı gider alırdım.

Bu testlere bakıp ta almaktan vazgeçmem.
  • Abi alt tarafı test takmayın bu kadar.
    akacak kan damarda durmazmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SevketXR -- 3 Ekim 2013; 22:41:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir sözüm de bu dsg olayına,beni anti vw ci toyotacı falan ilan etti birileri.
    Bak güzel kardeşim,ben FİRMAYI muhatap alırım.
    Firma kim?
    VAG
    NE demiş dsg ile lgili?
    sorunlu demiş bitti.
    Yarın açıklama yapar çözdük der kardeşim sorunu,ben o zaman çıkar sorunsuzdur kardeşim bu şanzıman derim.
    Firmaya bakarım ben,senin forumda ne söylediğin beni zerre kadar ilgilendirmez.
    IIHS olayında da bu firmalar muhatap aldıysa,hele hele toyota ve mercedes rezil olmasına rağmen muhatap aldıysa ben buna bakarım.
    Ha açın telefonu ikisine de bağırın çağırın kardeş ncapte iyisiniz iihs ile uğraşmayın deyin belki sizi ciddiye alırlar ne diyeyim
  • Alman otomobil dergileri ve EuroNCAP, aynı *okun laciverdi...
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    arkadaşım bak halen diretiyorsun. ingilizcen yok tamam. bari bilene laf sokmaya uğraşma. Biraz mantık ya. Adamlar niye yaptığı teste ilkel iyimser test desin. small overlap küçük örtüşmeli testtir, moderate overlap ise orta örtüşmeli testtir. Aç google translate çevir bak ne çıkıyor. Oradan da bişeyler kap bari. Gelmiş burada cahil direnişi sergiliyorsun. Yapma artık olmuyor shadow... Olay DSG lere kadar gelmiş. Üzülüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 3 Ekim 2013; 22:45:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Alman otomobil dergileri ve EuroNCAP, aynı *okun laciverdi...

İmzayı nereye şettiriyoruz.
  • quote:

Helal olsun bu adamın profilinde vw logosu var birde
    Bütün dert almanları aklamak yahu,arkadaşım yormayın kendinizi boşa adamlar kendileri muhatap aldılar bu testi ak la ya maz sı nız bitmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 3 Ekim 2013; 22:47:10 >
    Sen bundan sonra CC kapısı muhabbeti açarsın çekirde 1 sıçrar 2 sıçrar...

quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Moderate overlapin anlami iyimserdir ilkeldir.
    Açar sözlükten bakarsın ingilizcen yoksa.

EURONCAP YILDIZ DAĞITIYOR, IIHS DOĞRU TEST DİYENLER İÇERİ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 3 Ekim 2013; 22:52:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

İmzayı nereye şettiriyoruz.

Attır oraya.
  • quote:

quote:

Bütün dert almanları aklamak yahu,arkadaşım yormayın kendinizi boşa adamlar kendileri muhatap aldılar bu testi ak la ya maz sı nız bitmiştir.

Yav avrupada kendilerine ait bir lobileri var bu Mercedes-Benz, BMW ve VAG grubunun, lobi içerisinde kendi kendilerine çalıp oynuyorlar işte.

Hepsi aynı yolun yolcusu yane. Avrupa otomobil piyasasının ILLUMINATİSİ bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 3 Ekim 2013; 22:52:06 >

• quote:

quote:

Japonlara karşı Almanların her zaman üstünlük kurma amacı olmuştur, tarihi de biraz karıştırırsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Yalnız, senin de Almanlara karşı gereğinden fazla saldırgan hareket ettiğini düşünüyorum. Söylediğin şeylerin çoğuna hak veriyorum, ama Almanlarda bu kadar kötü değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

quote:

Yav avrupada kendilerine ait bir lobileri var bu Mercedes-Benz, BMW ve VAG grubunun, lobi içerisinde kendi kendilerine çalıp oynuyorlar işte.

Hepsi aynı yolun yolcusu yane. Avrupa otomobil piyasasının ILLUMINATİSİ bunlar.

hayır bunları daha beter duruma düşüren ne biliyor musun bizzat o mercedes kalkıp diyor ki ben bu testi ciddiye alıyorum arkadaş.
    bugün toyota tomarla rezilliğine rağmen özür üstüne özür diliyor bu testlerden.
    Bunların iddiası gerçek olsa ne mercedes ne toyota iihs nin yüzüne bakmazlar.
    Ya ben şaşırmıyorum,cc nin kopup perende atan kapısına güvenlik sistemi diyen vatandaşın kalkıp ncapi ciddiye alması kadar doğal bir durum olamaz

shadow biz ilkelmiyiz sen onu açıkla bi
  • quote:

quote:

quote:

Japonlara karşı Almanların her zaman üstünlük kurma amacı olmuştur, tarihi de biraz karıştırırsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Yalnız, senin de Almanlara karşı gereğinden fazla saldırgan hareket ettiğini düşünüyorum. Söylediğin şeylerin çoğuna hak veriyorum, ama Almanlarda bu kadar kötü değil.

Ben almanlar berbat tu kaka demiyorum ki,ama bunlar volvo ve alfa kelimesini duydukları an çılgına dönüyorlar.
    Volvo v40 s60 nasıl almanlara rakipmiş?
    alfa premium olur muymuş?
    Alman nasıl sağlam olmazmış
    Yahu verdiler size dersinizi işte 1 değil iki değil.
    artı hadi onları geçtim almanın kendisi testi ciddiye alıyor,ben arkama mercedesi alıp konuşuyorum,bunun foruma yazdığı kopan kapıya güvenlik sistemi lafı hala ortada duruyor.
    quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

shadow biz ilkelmiyiz sen onu açıkla bi

Valla körü körüne savunduğu markayı bile dikkate almayıp hala dediğinde direten insanlara ilkel diyemem ben,ilkellere yazık yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 3 Ekim 2013; 23:02:00 >

• Volvo ya da Alfa Romeo gibi markaları tercih eden kitle ile VW gibi markaları tercih eden kitle bir olmaz.

Birisi Almanların sümüklü mendili, ortalık malı ve konsomatris parçası ayarındaki bir marka. Kötü değil, ama genele hitap eden bir marka ve bu yüzden de geniş kitlelerce tercih ediliyor. Volvo ya da Alfa Romeo ise biraz daha özel markalar, herkesin aklına gelmeyen ve ilk fırsatta kolay kolay hayali bile kurulmayan markalar. Bu markaları da tercih eden kitle bellidir, Türkiye şartları için biraz da olsa rahatının yerinde olası lazım.

Gerçek olan şu: Türkiye şartları bakımından, VAG Grubu modellerini başarılı buluyorum. Bu konuda Cihan'ın hakkını yememek lazım, bu açıdan doğru söylüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stand Alone -- 3 Ekim 2013; 23:09:52 >
  • quote:

Yahu bunlar beni anti vw ci ilan etti,sen bile girdin oraya vw sahibi olarak benim ne olduğumu yazdın.
    Ben bugün vag aracı öneriyorum millete kendim toyota sahibiyim toyotayı yerden yere vuruyorum,
    bunlar halen gelmiş ncap muhabbeti yapıyorlar forumda.
    Ben volvo ve alfanın da eksiğini söylüyorum,körü körüne savunma modunda değilim ki bu arabaları?
    Ama sen kalkar da bana almanlar iihs de rezil olunca yok yıldızı yeter yok s60la almanlar karşılaştırılamaz giuliettaya süslü doblo bilmemne dersen e o zaman tepki alırsın arkadaşım.
    Arkadaş diyosun senin desteklediğin fanlığını yaptığın firma muhatap aldı bu testi bitti.
    sen ne söylesen artık ncap olayı bitmiştir,adamlar ncapin geçerliliğine inansalar zaten kalkıp c serisi gibi yok sattıkları bir arabayı marginal notu almak için güçlendirip teste sokmazlar.
    Yani bu iş öyle öyle vaglık falan değil mercedes diyosun adıyla kazır toyotasını volkswagenini bilmemnesini meydandan.
    Bunlar mercedes yöneticilerinden daha mı zeki de forumda ee efenim ncap te geçerli halen muhabbeti yapıyorlar?
    Koca mercedes yöneticisini muhatap almayacağım ben,kalkıp CC nin kopan kapısına güvenlik sistemi diyen alman fanatiği olduğunu yüz bin kere ifade etmiş üyeleri muhatap alacağım.
    oldu gözlerim doldu

• quote:

Volvo ya da Alfa Romeo gibi markaları tercih eden kitle ile VW gibi markaları tercih eden kitle bir olmaz.

Birisi Almanların sümüklü mendili, ortalık malı ve konsomatris parçası ayarındaki bir marka. Kötü değil, ama genele hitap eden bir marka ve bu yüzden de geniş kitlelerce tercih ediliyor. Volvo ya da Alfa Romeo ise biraz daha özel markalar, herkesin aklına gelmeyen ve ilk fırsatta kolay kolay hayali bile kurulmayan markalar. Bu markaları da tercih eden kitle bellidir, Türkiye şartları için biraz da olsa rahatının yerinde olası lazım.

Gerçek olan şu: Türkiye şartları bakımından, VAG Grubu modellerini başarılı buluyorum. Bu konuda Cihan'ın hakkını yememek lazım, bu açıdan doğru söylüyor.

VW'in en büyük artısı marka algısı çok iyi ikinci eli çok çok kuvvetli

Motor seçeneği çok fazla her motorda otomatik şanzuman var

Misal ford kafasızlıktan bu sene liderliği VW'e verdi yoksa yine en çok satan marka tr'de ford olurdu

Alfaya gelirsek VW marka aracı olan adam kolay kolay almaz zaten modelde yok julyet mito hepsi bu ayda 50 araba ancak satıyor onuda bilen alsın zaten mümkünse

Şahsım adına VW grubu araç alırsam İlk tercihim param yeterse mercedes olur a serisi almam asla sonra dizel otomatik olursa HONDA alırım

VW grubunda marka ayrımı yapmam SEAT olur SKODA olur AUDİ olur ama sırf golf diye 15-20 bin tl fazladan para vermem sırf audi diye a3 örneği fazladan 30.000 tl vermem

• Euroncap iihs nin alt kümesidir.

Iihs kapsar euroncapi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Biz volkswagenin ne olduğunu biliyoruz zaten bilmesek foruma ilan etmeyiz bu arabayı iyi diye.
    Alfanın volvonun satışının olmadığını da biliyoruz biz.
    Aynen volvo servisinin fahiş fiyat çektiğini bildiğimiz gibi.
    Sorun bizde değil,millet size tepki gösteriyor herhalde siz çok objektifsiniz diye yapmıyorlardır bunu.
    Şu forumda benimle uğraşan hepi topu 5 tane üye sayarsın,senin electronun bir konu açsam nickini versem yıkarlar burayı.
    Niye antipatiksiniz bunu sorgulamanız lazım.
  • vw muhabbeti yapmayın şu konuda arkadaşlar. yine birilerinin istediği oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.