Şimdi Ara

EV ALMAK MANTIKLI MI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
4.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam al kurtul ciddi diyorum araban olmasın şuyun buyun olmasın ama mutlaka evin olsun bu devirde. Kiralar aldı başını gitti ev sahipleri zaten para göz oldu çıktılar zam yap yoksa çık evimden diyen bir sürü ev sahibi var bu kansızlarla uğraşmak istemiyorsan al bir ev otur içine kafan rahat etsin.

• KaplanGiray K kullanıcısına yanıt
    Ne işi yapıyorsunuz hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • unforgiven1127 kullanıcısına yanıt

ev sahibi ile konuştum 750 -800 bin istiyor. emlakçılara sorduğumda aşağı yukarı aynı metrekare evler 450bin deniliyor. salgın zamanı al al diye kafamı kurutan adamın götükalkmış. almaktan vazgeçtim.

• hocam alacağız da adamlar müsade etmiyor. emlakçıya soruyorum muhitte evler 450 bin site içi olursa 600 bin diyor. bizim ev sahibi 750-800 bin istiyor . pandemi zamanı al al diye götünüyırtan adam bu.şimdi kalkmış bi yerleri. almayacağım,kıymetli evinin turşusunu kursun .

• Yatirim için de alınır oturmak için de. Betondan değerlisi yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir hiç eviniz yoksa ev almak mantıklı, iki eviniz var ama yatırım yapacaksanız yine ev almak mantıklı. Ankara'da yaşayan biri olarak şimdi Vakıf GYO'nun Çukurambar'da bi Cubes Ankara projesi var oraya bakıyorum. Evi, ofisi, oteli, avmsi, kültür-sanat aktiviteleri olan bi karma yaşam alanı olacakmış, 2023 teslim tarihli. Ama böyle projelerde ön satıştan almak şart. Yoksa pek mümkün değil

• Ben tam 1 yıldır kiraya çıkacak ev arıyorum artık sinir krizi geçirme noktasındayım, kiralamak değilde satın alamak için ev bulmak da çok zor fiyatlar çok yüksek özellikle emlak sitelerinde. Ben zingat'ta filtreleyerek bakıyorum çok pahalı yine ama en azından opsiyon daha fazla gibi geldi bana.

• Alınır oturmak için, geç bile kalınmış ama zararın neresinden donulurse kar, tabii bazı insanlar parası varken bile ev saz.kirada yaşar, onlar da elbet bir şey biliyordur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşın derdi ev almak değil de içinde oturduğu evi almakmış sanırım. Ama onu geçince genel anlamda kirada oturmaktansa kendi evinde oturmak bence gayet mantıklı. Tabi ben kendi açımdan bakıyorum. Kimisi de o kadar parayı ticarette kullanırım her ev benim diyor orası ayrı.

• Şimdi alma, seçim sonrası ekonomi daha kötü olacak o zaman dövizini bozdur finansal sıkıntı çeken arazisi olan fabrikaları al, evleri al...

• meola147of kullanıcısına yanıt

13 ü geçti

• yıgıdo5858 kullanıcısına yanıt

Aga be......

• meola147of kullanıcısına yanıt

Dolar 29

• Umarım almıssındır.

• Daire almam ama şehir içi bir yerde müstakil ev hayalim. Fiber ve her türlü gerekli altyapının olması şartıyla.

• enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt

Hayat bitti

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.