Şimdi Ara

ev araba yerine kuru yük gemisi almayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-deniz-araclari-yuk-gemisi-tanker-satilik-kuru-yuk-gemisi-119016757/detay

ilerde param olursa şöyle 2.el fiyatıda uygun
    koca gemi valla süper olur ne dersiniz?

• sana oy verelim alırsın
  • km'si kaç içinde sigara içilmişmi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye bu kadar ucuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de düşünüyodum bi ara bi milyon dolarım olduğu gün gemi sahibi olucam..
  • Linkte verdiğin gemi haşatı çıkmış bir gemi fakat düşüncen gayet güzel.bugün 500-600milyara ev alan insanlar var.Şöyle bir gemi alsan kiraya versen aylık en az 15-20bin gelirin olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykts

Linkte verdiğin gemi haşatı çıkmış bir gemi fakat düşüncen gayet güzel.bugün 500-600milyara ev alan insanlar var.Şöyle bir gemi alsan kiraya versen aylık en az 15-20bin gelirin olur.

Gemi 69 metre ve 69 yapımı (79 da tekrar düzenlenmiş) , Yeni hiç bir sistemi yok, küçük bir gemi. Armatör olmak zaten kolay değil ve böyle bir gemide de çalıştıracak adamı zor bulursun. Ayrıca 2016 da gelecek yeniliklerle beraber 25 (ya da 30 tam hatırlamıyorum) yaşını aşan bütün gemiler hurdaya çıkacak. Yani şimdi alsan daha kar etmeye başlamadan gemi hurdaya çıkar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uygun fiyata kuru yük gemisi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vallahi bunu ben de düşünmüştüm. Ama sonra aşırı olduğunu düşünüp vazgeçtim.
  • Mantikli

• AccUssEdGR kullanıcısına yanıt
    geminni haşatının çıktığını zaten yazmışım düşüncenin güzel olduğunu söyledim.
  • Harbi lan istediğin yerde demirle. deprem oldu ev yıkıldı yok sakin aç müziğin sesini kızan yok müstakil gezen ev. aklıma da bu geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scaryscreen -- 22 Eylül 2013; 1:05:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AccUssEdGR

quote:

Linkte verdiğin gemi haşatı çıkmış bir gemi fakat düşüncen gayet güzel.bugün 500-600milyara ev alan insanlar var.Şöyle bir gemi alsan kiraya versen aylık en az 15-20bin gelirin olur.

Gemi 69 metre ve 69 yapımı (79 da tekrar düzenlenmiş) , Yeni hiç bir sistemi yok, küçük bir gemi. Armatör olmak zaten kolay değil ve böyle bir gemide de çalıştıracak adamı zor bulursun. Ayrıca 2016 da gelecek yeniliklerle beraber 25 (ya da 30 tam hatırlamıyorum) yaşını aşan bütün gemiler hurdaya çıkacak. Yani şimdi alsan daha kar etmeye başlamadan gemi hurdaya çıkar.

bi hurda kanunu gelir eski gemiler piyasadan yeni parasına toplanır merak etme daha önce yapıldı.

ama bunu alıp içini sağlam döşeyip yüzen bir saray yavrusuna çevirebilirsin.yada ne bileyim yüzen disko

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangroo -- 22 Eylül 2013; 1:08:48 >

• quote:

Dogru diyosunda kiraya verirsen bunun kaptaniydi calisanlariydi falan onlarin maaslari zarar bile ettirir,tabi bunlari kiraladigin sirket ayarlarsa o ayri

• Sen gemiyi aldığında gemiyi sen kendi uğraşlarınla bişeyler yapamazsın ki.Onun iziniydi vs vs uğraşılmaz.Sen sadece gemiyi şirkete teslim edeceksin.Bitti gitti.Aylık kiranı alacaksın sadece.
  • git bu paraya yat al hertarafı yagdan kirden pastan gecilmeyen gemiyi ne yapacan.
  • aldığında haber ver balığa gidelim
  • ancak kabotaj çalışırsın bu gemiyi avrupaya almazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

km'si kaç içinde sigara içilmişmi.

İçinde küfür bile edilmemiş.
  • 0 km alın, eski ile uğrasmayin...

• Dogru yoldasin.

http://m.yachtworld.co.uk

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.