Şimdi Ara

Ev Elektrik Tesisatı Devamlı Sigorta Atma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daire 4-5 yıllık. İkinci el beyaz eşyalar aldım 4-5 ay kullandıktan sonra buzdolabı kaçak akım rolesini attırmaya başladı. Sıfır buzdolabı aldım. Şimdide çamaşır makinesi çalıştıktan bir kaç saniye sonra kaçak akım rolesini attiriyor. Buzdolabının sigortasını indirip bir iki kere çalıştırdım makineyi. Ama şimdi bütün cihazlar kapalı olsa bile çamaşır makinesi kaçak akım rolesini attırıyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaçak Akım Rölesi kaliteli değilse değiştirin, başıma geldi ben de cihazlardan zannediyordum. Yaz tatilinde uzun süre yokken atarak buzdolabımı çöpe çevirdi. Meğer kalitesiz bir malzemeymiş, değiştirince bütün sorunlar bitti.
  • mustyyyyy kullanıcısına yanıt
    Yarın değiştirecegim inşallah beyaz eşyalarda sorun yoktur

• Merhaba. Almışken fiyatı pahalı da olsa yine bu sıkıntıları yaşamamak için Siemens,Legrand,Schneider Electric gibi markaları tercih etmenizi tavsiye ederim. Hatta sigortalarınız bu markalardan veya kaliteli bir markanın ürünü ise kaçak akım rölesini de aynı marka seçerseniz görsel olarak da uyum sağlanır. Mevcut kaçak akım rölesi kaliteli ise,kaliteli olduğu halde eski olduğu için gereksiz yere atıyor olabilir.

Saygılarımla...
  • klima5505 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim
    Sigortalarda kaçak akım roleside siemens
    Yine dediğiniz markalardan birini alıp değiştireceğim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yetersiz ev elektrik tesisatı
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.