Şimdi Ara

Ev+özel ders mi dershane+özel ders mi yoksa sadece dershane mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tembeli sağlam sadece yeni tip soruları daha onceden görmemiş bir öğrenciyim. Ankarada bir cok dershane onerisi aldım ama nedense kimse dershanesini değil baska kurumları önerdi sonucta elimde kaldı 0. Özel ders almak mantıklı ama konu değil soru tipi eksiğim var. Sizce ne yapmalıyım

• dershane vakit kaybı, özel ders ev daha mantıklı. bizim oıkulda rekor yapanlar özel ders alanlardı. hocan iyiyse farklı kaynak önerisi yapar. dershane ve etütler klasik hep
  • Dersanede düzen saglarsin. Düzensiz bir ogrenciysen çabuk sıkılıyorsan dersaneyi düşünmeni öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben deneme sınavlarına girmek ve istediğim zaman her branşta hoca bulup soru çözdürmek için dershane seçtim. Ama hiçbir konuyu derste öğrenmedim önceden çalışıp bitirmiş oluyordum. Ve insanların arasına karışmama fırsat veriyordu dershane. Zaten yılın 2. yarısı pek nadir gittim derslere. Hocaların ders programını aldım boş vakitlerinde gittim dershaneye hep. İnternette de Ali Nesin ve Mustafa Yağcı videoları vardı Pisagor Matematik Evi kanalında. Özel dersi ille de alayım diyorsan soru çözümü olarak alabilirsin çok faydalı olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ zor bir okul mu?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.