Ev sahibimiz evi kendi kullanacagini beyan ederek tahliye etmemizi istedi. Bizde soyledigi tarihte evi kusursuz bir sekilde teslim ettik.ama depozitoyu gondermedi.bunun icin ne yapilmasi gerekiyor?birde geri verilmesi gereken depozito yasal faizleri eklenmis sekilde mi olmalidir? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ev sahibi depozitoyu geri vermedi,ne yapmak gerekir?

-
-
Ne yapabiliriz acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İcra takibi yap. İtiraz ettiğinde sebepsiz zenginlesme gerekçesiyle itirazın iptali davası açarak devam et.
Mevduata uygulanan en yüksek faiz oranından işte. Üstüne alacağın en az%20'si nispetinde kötü niyet tazminatı da istemeyi unutma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 13 Haziran 2022; 10:43:35 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tesekkur ederim,odeme emirli icra takibi mi baslatacagiz?
Evet. İcra takibi ile isteyebilirsin.
-
depozitoyu vermesi için bir süresi var mı ? 15 gün 3 gün 7 gün gibi ?
-
Kira sözleşmesinin sona ermesinden itibaren 3 ay içinde.
Hemen iccraya verme, bekle. Sana masraflarla ilgili bildirim yapılmaması için. 3 ay sonra icra takibi. Öpe öpe geçen yıllardaki faizleri dahil alırsın paranı. Dediğim gibi yap.
-
Borclar kanununa gore bankaya yatan depozitolarda iade suresi 3 ay,fakat elden teslim edilen depozitolarda evin sorunsuz teslim edldigine dair mutabik kalindiysa iadenin hemen yapilmasi gerekir gibi bir değerlendirme soz konusu.dogrumudur?
eeeeee naptın
-
3 ayın dolmasını bekliyorum
-
güzel
-
-
madem anlaşma yaptınız masraflar ile ilgili neyi bekliyorsunuz
-
Mutlaka faizli olarak isteyin. Bu enflasyonda faizsiz iş yapılmaz. Haklarınızı bilin
-
ödeme emirli icra takibi yolladık,karşı tarafın avukatı iptal ettirdi.iptalin iptali davası için bir avukatla görüştük,sadece dava masraflarının bin kusur lira tutacağını söyledi,birde biz böyle küçük işlerle uğraşamayız dedi.anlayacağınız bu dünyada paran,gücün varsa adalet var yoksa yok...bizde mutlak adaletin olduğu güne bıraktık hakkımızı
-
Davayı bana verin süründürürüm onu.
İtirazın iptali davası açacaksın kardeşim zor iş değil. Bir sürü işsiz gezen avukat var ver bir tanesine basit dava bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nonamenouser -- 28 Aralık 2022; 19:13:57 > -
buyrun alın,karşı taraftan alacağım paranın yarısı sizin
-
kim ki onlar bursada varsa tanıdığınız yönlendirirseniz çok memnun olurum.burda görüştüğümüz kaç avukat olduysa böyle ufak işlerle uğraşamayacaklarını söylediler...
Benzer içerikler
- uzlaşmada ne kadar para istenir
- askerden firar ettim gitmek istemiyorum
- ptt tebligat dolandırıcılığı
- eve tasinmadan önce kira sözleşmesi iptali
- denetimli serbestlik sürpriz idrar pozitif çıkarsa ne olur
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X