Şimdi Ara

Ev sahipleri dikkat! Avukata kiralık ev veren yok!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ev sahipleri gözünü açmış, kirayı katlaya katlaya gittikleri için, öyle çok bilmişlere, '' Yargı Loading'' diyenlere ev vermiyormuş

Esasında kız da vermemeleri de lâzım, niye derseniz, kızlar evlendiği ilk günden, '' Nafaka Loading'' yapamaz, bunlar devamlı mahkemede olduğu için, her şeye şikayet dilekçesi verebilir.

quote:

"Ev sahiplerinin bize ev vermemelerinin sebebinin, kirayı ödeyemeyecek olmamızdan ziyade bizi sömüremeyeceklerini düşünmeleri olduğunu düşünüyorum.”

www.cumhuriyet.com.tr
    Avukata kiralık ev veren yok
    https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonomi/avukata-kiralik-ev-veren-yok-2253961

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bizim ailede kendi evimiz var ama başka bir yerde kirada oturuyoruz. ev sahibi bize çıkın dese maksimum 3 gün içinde evden çıkarız.

kendi evimizi kiraya vermiyoruz içi eşyalı duruyor arada kalıyorum. kiraya versek kiracıyı çıkaramayacağımızı biliyoruz. üç kuruş için insanla uğraşmaya değmez. herkes biz gibi değil. inat ediyor yıllarca çıkmıyor. evinle rezil oluyorsun. daha önce ağzımız yandı üstelik ülke bu kadar kötü durumda değildi. şu durumda kiraya falan verilmez ev.

• Benim de kiralık evim olsa avukata, mali müşavire, muhasebeciye ve öğrenciye vermem.

• Kralık evim olsa kendim otururum...

• kiralar ödenebilecek seviyeyi geçti, düzenli kirasını ödeyecek kiracı bulmak artık çok zor olacak. ev sahipleri düzgün kiracı bulmak için yakında kampanyalara başlayacaklar. devran dönüyor, kiracılar az daha sabredin.

• Bir tane verdik, 30 binlik evde 7 bine oturuyor. Beni kimse çıkaramaz diyor. Evin satılmasına da mani oluyor. Evi göstermiyor, geleni caydırıyor.
    İşimiz ya Allaha ya da mafyaya kaldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devletin kendi hakkını yediği insanlar artık kendileri çözüm bulmaya çalışıyor. Kiralar gerçek enflasyon oranında artsa, piyasa neyse ona göre kiralar olsa durum farklı olurdu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 30binlik evde 7bine oturuyorlarsa iyi. Enflasyon ilerde borçluları ve mali takipleri artıracak, mali hukuk sistemi tıkanacak. Bu farkedilince bir sene bedavaya oturup buhar olan kiracılar türeyecek. Maaşlı memur, albay, polis, avukatları mumla arayacaklar.

Özal'lı yılların geri geleceğini anladığımda evleri sattım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eskiden polise verilmiyordu sanırım kira ödemiyor diye. Fakat şimdi memur aranıyor ( sağlıkçı yada öğretmen ) avukata da vermemeleri normal o da kira vermiyor emekli bir avukata vermişti ailem tahliye tahahutnamesi de alınmıştı da 2 ay kira vermeyince bir şekilde çıkmıştı cevredekiler iyi yırtmışsın 2 ayla dediler bürosunun parasını hiç vermemiş

• avukat tarafından dolandırılma gördükten sonra onlara da inancım kalmadı.

• Avukat dediğin çantalı hırsız. Sokaktaki herhangi birinden farkı yok. Kanunları bildiği için kendi çıkarına kullanmasını bilir.
    Hiç gerek yok uğraşmaya. Sağlıkçı, düz memur varsa kiracı olur polis, avukat, savcı falan olmaz.

• Bir kimsenin ikiden fazla evi olmamalı.

Kiralar asgari ücretin beşte birini geçmemeli.

• Kiralik evim olsa memur haric kimseye vermem

Satar savurur yerim daha iyi

Zamaninda 2 3 sene 0tl kira ödeyip bir de evin icine eden kiracilarla az karşılaşmadım

Bu arada avukata herkes oynaya oynaya kiraya veriyor hatta eşya döşeyip kiralayan da çok antalyada

• 9 sene 11 aylık kirayı peşin verirse veririm, niye verilmesin ki?

• Navi kullanıcısına yanıt

Haftada iki gün randevulu olacak şekilde evi göstermek zorunda kiracı. Öyle göstermiyorum diyemez.

Evi göstermemesi kiracıyı çıkartmak için makul sebeplerden sayılıyor mahkemede.

• fractal design kullanıcısına yanıt

kiracı, hukukçu yada polis olunca, süreç boka sarıyor.

Bunu ispatlaması da zor, karşıdaki hukukçu olunca bir yolunu buluyor. Sürekli müsait değilim vs uzatıyor. Zaten tavırlarıyla eve talip olan insanı da ürkütüyor. Her gelen, evi soran kişiye benim buradan çıkmaya niyetim yok senelerce mahkemede uğraşırsın diyor. Hukukçu olduğunu da belirtiyor. Eve de talip çıkmıyor bu nedenle. O da bedavaya yakın bir fiyata oturacak. İşimiz Allaha kalmış. Ya başına bela falan verecek ya da başka şehre gitmesi gerekecek, ancak o zaman kurtulacağız. Ondan sonra da kesinlikle bilmediğimiz tanımadığımız kişiye yok, boş kalsın.

• Navi kullanıcısına yanıt
    5 yıl geçtikten sonra kira tespit davası açabilirsiniz hocam. Avukat olması bir anlam ifade etmez. Tabi bunu da başka bir avukata danışmak gerek şartları sağlamak noktasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 5 Ekim 2024; 21:18:48 >

En verilmeyecek insan asil yeni evli cift. Cunku cocuk yapacak ve o cocuk evin icine edecek, apartmandaki komşularla yasanacak gurultu ve tantanayi hic dusunemiyorum. Bizzat yaşadim. Tövbe dedim.

oğrencinin ailesi şehir disinda ise verilebilir. Ogrenciden ogrenciye degisir. Erkek ogrenciye verilmez ama kiz ogrenciler daha efendi.

Avukata kesinlikle vermem. Daha once verdim aslinda en iyi kiracim o idi. Ancak dusununce pislik yapmak istese yasalari egip bukup her turlu cazgirligi yapa da bilirdi. O sebeple evet.

• bekara da verilmez. ev yol gecen hanina doner

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.