Şimdi Ara

Ev Sinema Sistemi-PC hoparlörü farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu konuda oldukça cahilim mecbur kaldığım için bir ses sistemine ihtiyacım var.
    Büyük bir plazma televizyonum var garanti kapsamında değil. yakın zamanda sol hoparlöründen ses gelmemeye başladı. sağda hiç bir problem yok. %20 smart tv-uydu fonksiyonlarını %80 ise pcye bağlayıp kullanıyorum. servisten tamir ile ilgili pek umudum yok. o yüzden harici hoparlör ile kullanmayı düşünüyorum. ev sinema sistemlerinin 200-250 tl lik bir modeli ile yaklaşık aynı fiyattaki 5.1 pc hoparlörlerinin farkları nelerdir?

Örnek:
    Logitech Z-506 5+1 75W gibi bir pc hoparlörü alsam, pcye bağlasam tamam ama tvye geçtiğim zaman hoparlörü tak çıkart yapmak gerekecek.
    pc hoparlörünü tvye bağlayıp bilgisayarı hdmi ile bağladığımda sesi de bu hoparlörlere aktarbilir miyim?

LG DH3120S gibi bir ev sinema sistemi alsam, tvye takılı olsa, pcnin görüntüsünü hdmi ile aktarırken pcnin sesini bu sisteme nasıl aktarabilirim? pratik olurmu? kablosuz uydu hoparlörlerin pilleri nasıldır ne kadar süre gider?

oldukça kafam karıştı, bilgilerini paylaşan herkese çok teşekkür ederim..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.