Yıllardır kullanmadığım philips hts 3540 dvd ev sinema sistemimi sadece hdmi ile televizyona bağlayıp kullanabiliyorum fakat bilgisayara bağlamak için bir çıkış yok. Ve DVD devri geride kaldığı için bu sisteme ait 4 hoparlör ve 1 bass hoparlörünü bilgisayarıma bağlamak istiyorum. Saatlerdir araştırmama rağmen bir sonuç bulamadım. Bilgisayarım Monster tulpar T7 V10.1. Optik ses çıkışı var. Bilgisayarımla hoparlörler arasında aracı olacak bir cihaz almam gerekiyor anladığım kadarıyla fakat ne alacağımı bulamadım. Bütçem 200tl, şimdiden teşekkürler.
Up
Cihazın arkasındaki Audio In girişlerini kullanarak bilgisayara bağlayabilirsin. Resimdeki gibi bi kablo alıp kırmızı ve beyaz RCA uçlarını DVD nin Audio in kısmına takacaksın. Diğer kısmınıda bilgisayara takıp DVD üzerinden AUX inputuna geçersen bilgisayardan ses alabilirsin. Kolay gelsin.
burakkanburB
kullanıcısına yanıt
5+1 kullanabilirmiyim böyle?
Up
Cihazın arkasında aux ses girişi olduğunu arkadaşlar söylemiş,, burdan kulaklık çıkışı ile uygun kablo ile ses alırsınız,,, Cihazın arkasında optical audio in varsa, oradan pc ile optkal kablo ile optik bağlantı kurarsaniz, 5+1 leri belki çözebilir,,, dts vs bi sürü ayrıntı var, cihaz veya PC destekliyorsa ses verecektir,
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme