Merhaba arkadaslar bu konuya max 1000 ytl ye kadar butce ayirdim Herhangi bir markanin komple bir ev sinemasi kitini mi tavsiye edersiniz Yoksa 2sini ayri ayiri almak mi daha iyi ? Mesela forumdan bir arkadasin tavsiye ettigi ve hakkında iyi yorumlar okudugum Philips DVP5960 + LOGITECH Z5500 505W RMS 5.1 DIJITAL 2lisi bana uygun geldi. Sizin bu konudaki oneri ve yorumlarınızı bekliyorum...
DVD Player + Ses sistemi. Kesinlikle.
Logitech z-5500 digitali kesinlikle öneririm. Yaklaşık 5 aydır kullanıyorum ve her ihtiyacımı karsılıyor. Aynı anda 4 farklı cihazı (PC,dvd,oyun konsolu, mp3 player gibi) baglayıp, istediğiniz kaynaktan sesi duyabilirsiniz. DVD player ve PC suan aynı anda sisteme baglı. Sistemin resimlerini gördüyseniz, benim gibi sizi de boyut konusunda yanıltacaktır. Control center yaklasık 20cm yukseklıgınde, subwoofer ise 20 kgın üstünde bir agırlıga sahip Eve ilk geldiğinde tasıma ve kapılardan gecirme konusunda bayagı zorlanmıstım Kumandası da sade ve çok kullanışlı.
Ayrıntılı özelliklere ve ürün incelemesine aşağıda vermiş olduğum linklerden de ulaşabilirsiniz.
Ürün incelemesine baktıgınızda sistemin 20 seviyeli bir volume seviyesi ve bu degerden sonra da 11 seviyeli boost seviyesi oldugunu goruceksınız. Sahsen ben 15-16 seviyelerine yaklasamadım bile
kesinlikle birlikte alma yani dvd, divx desteklisinden al ve güzel bir ses sitemi al, daha iyi, set olarak en az %50 kazık atıyorlar bilgisiz kullanıcıya, haa ben ugraşamam, zahmetsiz olsun dersen git kazık yiyerek kit al.
samsungun ht-db650 model ev sineması 400 ytl ve dvix playerlı 5+1 ses sistemli 5 dvd playerli bence bir düşün