Şimdi Ara

Ev Telefonu Hizmeti Sunan İSS Firmaları Hangileri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
2.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turknet kullanıcısıyım. Ev telefonu da kullanıyorum. Turknet internet aboneliğimi taşımak istiyorum. Türk Telekom haricinde bireysel abonelere ev telefonu hizmeti de sunan İSS firmaları hangileri? Turknet'teki telefon numaramı kaybetmeden telefonu başka operatöre, interneti başka operatöre taşıma gibi bir durum olabilir mi?

Kısacası ev telefonu numarasını kaybetmeden en uygun taşıma işlemini nasıl ve nereye yapmalıyım?

Altyapım VDSL, Kablonet yok.

• Aynı durumdayım, sanırım iki hizmeti birden uygun fiyata sunan firma yok. Telefonu mecburen kapattırmak zorunda kalacağım.

• Bende aynı durumdayım turknet de bir de şöyle bir durum var yalnızca ev telefonunu almak için onay vermiyor diyor ki ev telefonunu alacak isen internet ile beraber alman lazim diyip telefon port out una onay vermiyor (ama ben tt gpon dan hizmet alıyorum belki de o yüzden)

Bu şekilde işlem yapabilen firmalar benim bildiğim

TT (ama haricinde demişsiniz)

Millenicom

Oris (ama becerebilirler mi emin değilim)

Pelicell (ses hizmetine henuz baslamadik dedi)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt

Peki sadece telefon numarasını Turknet dışına taşımak mümkün olabilir mi? VOIP operatörü NETGSM firmasına taşımayı düşünüyorum. Forumdaki Turknet Destek personeli "önce yalın internete geçiş yapmanız, sonra da yeni firmaya geçip eski numaranızı almanız" gerek dedi. Bu yöntem benim işimi görmeyecek.

• Bilen Biri kullanıcısına yanıt

Sorunun cevabını tam olarak bilmiyorum ama ben üzerinde internet aboneliği bulunmayan sabit hattı netgsm'e taşımıştım ve o zaman telefonun üzerinde internet aboneliği olmamasını istiyorlardı. (Bildiğim kadarıyla netgsm artık bireysel voip aboneliği yapmıyor.) Aklıma gelen en garanti yol sabit telefonu TT'ye taşımak, böylece turknet internet aboneliği de iptal olur sanırım, sonra da numarayı voip firmasına taşımak. Bu yöntemde de internet portunu kaybetme riski var.

• NETGSM sadece Türk Telekom'dan bireysel numaraları kabul ettiklerini belirtti. Türk Telekom haricinde hiçbir operatörden bireysel numara taşımıyorlarmış.

Millenicom'da da sabit telefon hizmeti varmış. "Konuştukça Öde" seçilirse internet fiyatının üstüne herhangi bir ücret eklenmeden telefon kullanılabiliyormuş. Ayrıca istenirse 5 TL karşılığı 500 dk. paketi de varmış.

yanlış bir bilgi sanırım.2 gün önce konuştum.200 dakika 28TL dediler bana......5tl 500dk nerede yazıyor.

• voynich V kullanıcısına yanıt
    Telefonda konuştuğum hanımefendi söyledi. Web sitesinde bireysel müşteri için telefon hizmetine dair hiçbir bilgi yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

vallahi teşekkürler..senden almış olduğum bilgi sonrası,aradım.evet doğruymuş.internet+telefon(5 tl 500 dak)bende Türknetten Miilenicom a geçişimi yaptım..tşkl.

• voynich V kullanıcısına yanıt
    Sözleşmenin telefon ücreti ile ilgili kısmının ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz? Çünkü her arayana ayrı bir bilgi veriliyor forumda yazanlara göre. En net cevap sözleşmede yazandır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @voynich @Bilen Biri ben whatsapp hattından sordum 500 dk 28 tl dediler, + modem kirası ile avantaj kalmıyor (turknet tt gpon kullanıyorum mecbur modemli kullanıyorum)

Bu ev telefonunu ayrı bir yere alıp pelicell 200 mbps 165 tl mi alsak ? ama nereye ?

• bence telefonla ara...ben aradım ve başvurumu yaptım.şu an millenicomu kullanıyor.şuan 35 mb çok iyi.başvuruyu ok lersen iyilik yapıyorlar..28 i 15 e düşürüyorlar

• 2 sorum olacak arkadaşlar.

İnterneti başka issden alıp sadece sabit telefonu millenicomdan alabilir miyim?

İnternet ve telefonu millenicomdan aldığım zaman sabit telefon alt dairede internet bağlantısı üst dairede olabilir mi? Ailemle altlı üstlü oturuyorum ben üst katta sabit telefon alt katta olacak şekilde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tugi-uA kullanıcısına yanıt
  • Telekomda ses paketleri milleni den daha hesaplı özellikle tt pon kullanıcıları için sıkıntı büyük. Milleni modem kirası alıyor.

• Şoknet sabit interneti kullanıyorduk. Son derece yavaş ve üç ayda bir fiyatlarda istikrarlı zamlara yönelince tekrar Türktelekoma dönmek istedik. Diğer İSS lerde sabit telefon hizmeti olmadığı için. Milenicoma geçecektik ama son MH görüşmemde 39 TL konuştukça öde paketi tanımladıklarını dakiaksi 33 Kr. olacağı daha önce sundukları 500 DK ya da 1000 DK ses paketlerinin artık bulunmadığını belirttiler. Türknet düşünüldü onlarda 1000 DK için 75 TL olmasında bir avantaj görülmedi. Koblonet de kabloses olarak SBT tarifeleri ise 50 DK 12,50 100 DK 15 TL ve 500 DK 50 TL olması da tercih edilmesini engelledi.

Velhasıl Türktelekom Alo paket tanımlanabilen sabit internet başvurusu ile alopaket ücreti ve konuştukça öde 3 TL ile dakikası 31 kr olacağı ses paketi olara 500 DK 15 TL + 3 TL Alo paket ücreti ile 18 TL 500 DK sabit internet fatura ile alınmış oldu..

• Medvedev M kullanıcısına yanıt

Benim türknet yıllık paket var. Dediğiniz gibi fiyat çok yüksek. Neredeyse türktelekom fiyatlarına denk geliyor. Bitince netgsm düşünüyorum. Bir araştırın isterseniz. Aslinda netgsm de telefon ve internet bir paket çıkarabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 30 Eylül 2024; 19:1:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.