Şimdi Ara

Ev telefonu sorunsuz çalışırken nasıl port olmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dsmart internetimi nakil yaptırdım ama 1 haftadır net yok. sayısız arıza kaydı bıraktım. en son türk telekomdan iki kişi geldi yedek port yok biz bildireceğiz deyip gittiler

Bu işlerin detayını çok bilmiyorum ama ev telefonum sorunsuz çalışırken nasıl port olmuyor. telefon olmasa neyse diyeceğim. dsl ışığım sabit yanmasına rağmen modemim ip almıyor. sizce sorun dsmartın dediği gibi telekomda mı yoksa smartta mı?

• Çünkü birisi MSAN diğeri dslam.msan da her daire için port açılır kutuda.dslam da ihtiyaca göre.bu dslam adsl ya da vdsl olabilir.şubeye başvurun istek yaparlar ama 1-2-3 ayı alır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pardon okumamışım.iki firmanın dolaptaki kartı farklı.seni eski board dan çıkarmamışlardır ama routerdan düşmüş eski firma.şimdi yeni firma oraya başka dolaptan artık kart bulacak takınca olacak da bu taşımanın bir süresi var o süre içinde olması lazım.

• Zaten telefon msan adı verilen başka bir cihazda.dolapta switchliyse zaten uzak dolaptır onda da az kart olur.Allah sabır versin arkadaşım bende bekliyorum port.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.