Selamun aleykum, Dolap pistonu vardı evde gazı kaçmış kolayca açılıp kapanabiliyordu Buna siyah top stoperi ekledim (pistondaki plastik parçalar çevrilip çıkabilen bir yapıda, kolayca stoper parlak demir kısma eklenebiliyor.) Plastikleri üstten ve alttan demir kesme testeresi ile düz şekilde kestim Uçlarına silikon musluk contası ekledim yüzeylere zarar vermemesi için ve kaymaması için istenilen yüksekliğe getiriyoruz ve düğmesini bırakınca o yükseklikte sabit kalıyor. İstenirse iki adet ip stoperi eklenebilir daha sağlam olur Ekran kartının üstüne bir su terazisi koyarak düz bir zemin elde ettiğimizden emin olabiliriz. Led rgb 12V şerit led eklenerek görsel bir şölen sunabiliriz. daha hoş görünebilir. İsteyen siyaha boyar Uzayıp kısalabilen bir yapıda olduğu için bu kasadan sökülüp başka kasaya veya başka ekran kartına takabiliyoruz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GEÇBATAN -- 13 Kasım 2022; 8:41:25 > |
EV YAPIMI EKRAN KARTI DESTEĞİ APARATI - KENDİN YAP - DO İT YOURSELF
-
-
Ben soğuk silikon ucu var 1 liralık ondan yaptım kes biç ayarlayıp koydum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Metali alt zemine sabitlemeye çalışın
metal bir sarsıntıda kayıp fana çarpıp hasar verdirebilir.
metalin alt ucuna mıknatıs eklenebilir
veya delik delinip alttan vida atılabilir
anakarta değip depremde veya taşırken kısa devre yaptırmaması da lazım
büyük makaron alıp ısıyla daraltılabilir
veya elektrik bandıyla sarılabilir.
diğer bir taktik
ahşap kırık yer fırça sapı varsa; ölçüp araya uyacak şekilde kesin
tam ortadan tekrar kesin
kestiğimiz yerin arasına bir kafasını kestiğimiz uzun bir vida ekleyerek iki tahtayı birbirine birleştirin; öyle ki vidanın yarısı birine yarısı öbürüne girsin.
böylece çevirdikçe uzayan kısalan bir ahşap parçası elde etmiş oluruz
kısa devre ihtimali az olur
-
Ben PVC su borusu koydum, iş gördükten sonrası önemli değil :)
Güzel olmuş hocam eline sağlık
-
İletken cisimler kullanmayın, nolur nolmaz düşüp anakarta değebilir.
Yapışkanlar sıcakta uzun süre dayanmaz.
Eski tip kasanız varsa power kablolarını ekran kartına yük yapmak yerine hdd kasasına bağlayıp tam tersine destek olabilirsiniz.
-
Vidalı hocam zaten, hava kanalı için yapılan peteklerin oraya vidalı, mil zaten fabrikasyon dişi dişli, M4 olması lazım, taş gibi duruyor :) öneriniz için teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Emekli konu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
en ucuzu bu olsa gerek
-
tuvalet kağıdı bittikçe değiştirilir de keyfe göre boyanabilir hem
-
rastgele konuyu gördüm kafamda soru işareti oluştu. bu destek parçalarının kullanılıp-kullanılmamasının ekran kartına bir zararı olur mu? böyle bir desteğe gerçekten ihtiyaç var mı?
-
Alev alma riski var
Hava akışını da olumsuz etkileyebilir; hacmi geniş
-
tek fanlı ekran kartı olsa pek gerek yok da 3 fanlı kalın ve ağır bir ekran kartı olunca ister istemez zamanla sarkma eğrilme beklenebilir.
Bu yüzden riske atmamak gerek
-
yontulmuş taş olur mu ?
-
Hocam amd rx550 var. Sizce destek yapmaya gerek varmıdır? 3d printerle iyi birşey basılanilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
en ucuzu bu olsa gerek |
Benzer içerikler
- gddr6 nedir
- nvidia txaa nedir
- wattman hatası nedir
- paylaşılan gpu belleği nedir
- entegre grafik nedir
- ekran kartı güncelleme
- en iyi ekran kartı
- radeon 780m
- rtx 5060
- monster ekran kartı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X