Şimdi Ara

Evde dumbel ile bolge calistirma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar evde yeni spor yapmaya başladım. Dumbel ile çalışırken çalıştığım gun kolu bütün olarak mı çalışmalıyım yoksa 1 gun bilek+ biceps 2 gun sonra triceps+ omuz olarak mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bacak-omuz
    Göğüs-triceps
    Sırt-biceps
    Ekstra bilek çalışmana gerek yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yok ben şu anda kucuk olduğum için omurgaya baski yapmayan hareketleri çalışıyorum bilek ve biceps. Omurgaya baskı yapmiyo diye biliyorum eğer triceps ve omuz hareketlerinden omurgaya baskı yapmayan hareketleri biliyorsanız soylermisiniz

• Tqaho T kullanıcısına yanıt
    Omurgana hiçbirşey olmaz. Küçük kilolar ile başlayacağın için zamanla kasların güçlenecek. Sürekli çalışacağın bilek biceps orantısız bir görüntü olacak. Benden uyarması

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tamam dedigini gibi yapacagim yardım ettiginiz için tesekkurler

• Bu arada dumbel 4 kg

• quote:

Orijinalden alıntı: Tqaho

Yok ben şu anda kucuk olduğum için omurgaya baski yapmayan hareketleri çalışıyorum bilek ve biceps. Omurgaya baskı yapmiyo diye biliyorum eğer triceps ve omuz hareketlerinden omurgaya baskı yapmayan hareketleri biliyorsanız soylermisiniz

Omurgaya baski gibi bi durum soz konusu olmaz. Eğer omurgaya baski olayini boy kisaltir dusuncesi ile soyluyorsan yanlis bi düşünce. Youtube da bir cok başarılı sporcuyu bulabilirsin bilgilenmek için.
    Her bolgeyi de esit calismalisin ki bolgeler arasi kes ve güç dengesizliği asil omurga ve durusa zararlidir.
    En basitinden bolgesel sistem uygulayabilirsin.
    Gogus- Arka kol
    Sirt - On kol
    Off
    Omuz
    Bacak şeklinde uygulayabilirsin. Ve zamaninda varsa bacaktan sonraki gun cumartesi gununu tamamen kola ayirabilirsin. En cok uygulanan en basit haliyle teferruati olmayan bi sistem.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilgilendirdiginiz için tesekkurler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.