Arkadaşlar, Çok araştırdım, forumda bu konuyu açacak başka bir bölüm bulamadığım için buraya yazıyorum, yanlış bir yere yazdı isem yönetim beni affetsin. Uzun yıllardır bel fıtığı sorunu ile uğraşıyorum, her yıl fizik tedavisi görüyorum, 78 yaşındayım Covit-19 nedeni ile bu yıl hastaneye gitmeye korktuğum için, tedavi olamadım, ama bu işi evde kendim, eşimin de yardımı ile yapmaya karar verdim, bunun için bir adet, "Comfort Plus DM 3000 Dijital Masaj/Ems/Tens Cihazı" ve bir adette "12 Dilimli Bel Hot Pack " aldım daha alınacak şeylerde var ama emekli maaşı ile şimdilik bunları alabildim, yıllardır hastanelerde bu tedaviyi olduğum işin tens cihazının nereye kadar ayarlanabileceğini az çok biliyorum, Hot Pack sıcak su torbasının da 20 Dk kadar kaynatıldıktan sonra bir havluya sarılarak kullanılacağını da biliyorum. Sizlerde öğrenmek istediğim şey şu : Bunu evinde tatbik eden var mı ? Konu hakkında bilgisi olan varsa, başlamadan önce, bilinçli olarak kullanabilmek için, sizlerin tavsiyesini almak istedim, ayrıca Satın aldığım bu tens cihazı ve Hor Pack (Isı torbası) yeterli olacak mı ? bu ikisini şimdilik sizlerin tavsiye edeceği şekilde kullansam fayda görebilir miyim ? Sağlığım konusunda yardımcı olacak tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. |
Bildirim