Şimdi Ara

Evde Hazırlananlar ''Ne Zaman Dışarıya Çıkıyor?'' Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar. Birçok üniversiteli adayı, fahiş fiyatlardaki dershaneler yerine kendi çabaları ile hazırlanmayı tercih ediyor. Bu durumun pek çok avantajı olduğu gibi dezavantajları da var. Özellikle sosyal ilişkiler bakımından geriye düşen adaylar, motivasyon kaybı yaşayarak çalışma disiplinlerinden taviz verebiliyor.

Peki, sizce bu durum nasıl çözülebilir? Önerilerinizi bekliyorum.

• Canım isteyince çıkardım
    Her pazar tatil yapardım arada salıya kayardı çarşambaya kayardı ama mutlaka bir günüm boştu.Dışarı da çıkın tüm yıl ders çalışarak hayat mı geçer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kütüphaneye giderken :/
    evet...
  • KİTAP ALMAYA GİDERKEN ONUN HARİÇİ ÇIKARSAN DERECE YAPAMAZSIN MORUQ

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Her gün çıkıyordum. evin yanında alışveriş merkezi var, oraya gidiyordum, yürüyüş parkuru var oraya gidiyordum. Sabah çalışın akşam ve geceler sizin olsun işte. Kasmaya gerek yok bence

• evde hazırlananlar balkona çıkıyor

• Valla eskilerden kalan arkadaşlarla 2 haftada bir bazen haftada 1 görüşüyordum, sigara içmeye arada çıkıyordum o kadar. Ama ben zaten öyle çok da insan seven biri değilim ondan heralde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çıkmadığım için kafayı yedim, siz yapmayın

• +

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 29 Mart 2021; 0:59:16 >
  • Gündüz çalışın akşam çıkın abi işte abartacak bir şey yok sonuca ulaşıyorsunuz rahatlıkla

• Kaç k dan bıraktınız

• __Scrubs__ kullanıcısına yanıt
    +

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 29 Mart 2021; 0:58:19 >
  • oha lan öyle hayat mı olur
  • Bu seneki en buyuk hatam cok calismakti verimsiz oldu hic mola vermedim freni patlamis kamyon gibiydim keşke pazarlari mola verseydim bu kadar kasmasaydim bende kalicam mezuna 45k dan pazar gunlerini dizi izleyerek gecirmeyi dusunuyorum dizinizi izleyin spora gidin bence yoksa 2.dönem herkes 5 vites arttirirken siz 2 viteste kalirsiniz en cok calsilmasi gereken zaman o zamanlar

• ders çalışarak hocam. yapacak bi şey yok yani. koca koca adamlar kadınlarsınız en net şekilde düşünmek zorundasınız. hem sosyal olup hem başarılı olmak çok zor bu kadar basit. ben evde hazırlandım tek sosyalliğim haftada bir gittiğim denemelerdi. bunun dışında ps, pc, xbox vb en yakın kankanız oluyo yani. kazanın ünide en kral ortamı yaparsınız
  • ANAN REYİZ kullanıcısına yanıt
    +

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 29 Mart 2021; 0:58:4 >
  • lembra L kullanıcısına yanıt
    Anlayabiliyorum

• gargoylelf kullanıcısına yanıt
    Yaşayan anlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.