Bildirim
İphone klavye sesini açık bırakıyor musunuz? Ve bir soru daha...içeride
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ben klavye seslerinden çok rahatsız oluyorum diye kapatıyorum ama bir zarar vereceğini sanmıyorum ayrica dediğiniz gibi Türkçe karakterler çok küçültüyor tuşları ondan dolayı yazi yazmak imkansız gibi birşey oluyor. Telefonu alır almaz ilk işim Türkçe karakterleri kapatmak oluyor. -
Aslında doğru bir süreden sonra sesler rahatsızlık veriyor özellikle çok mesajlaşılan biriyse. Gıcık oldum ya zaten şu türkçe karakterlerden. Eski android telefonumda 5 yıl swiftkey kullandım çok iyiydi buna geçince afalladım sonra kapattım o seçeneği dünya varmış dedim. -
Şarj harcar ama çok az harcar hoparlörü bozucağını sanmam da gereksiz bence tuş sesleri -
quote:
Orijinalden alıntı: enevre
Aslında doğru bir süreden sonra sesler rahatsızlık veriyor özellikle çok mesajlaşılan biriyse. Gıcık oldum ya zaten şu türkçe karakterlerden. Eski android telefonumda 5 yıl swiftkey kullandım çok iyiydi buna geçince afalladım sonra kapattım o seçeneği dünya varmış dedim.
Bende yıllardır SwiftKey kullanıyorum hala da kullanıyorum iphone 5s 'te
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Swiftkey pek iyi çalışmıyor diyorlar da kurmadım ben yoksa 5 yıldır android de swiftkey kullanırdım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: enevre
Swiftkey pek iyi çalışmıyor diyorlar da kurmadım ben yoksa 5 yıldır android de swiftkey kullanırdım
Açıkçası Android sürümü daha iyi diye düşünüyorum ama tahmin yönünden tek geçerim SwiftKey i.
Kendi klavyesi sarmıyor beni bir de emoji koymak daha kolay SwiftKey de.
Yine de tavsiye ederim SwiftKey.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tuş sesleri kapalı kullanıyorum, gerek yok, gürültü kirliliği bence.
Türkçe karakteri de 5S kullandığım zaman kapatıyordum ama 6S'in ekranı daha büyük ve daha rahat yazılıyor, alışılıyor bir süre sonra.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X