Şimdi Ara

Evde İnternet Sağlayıcıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar Türk Telekom Evde İnternet SAHİBİYİM Fakat Kopmalar Yaşıyorum Ve Vodafone Netin 8 Mbs Hız 50 Gb Kota 59,90 Tl Kampanyasına geçeceğim Sizce Nasıl?
    Yada Uygun Fiyatlı Sağlayıcılar Nedir

• Kopma yaşıyorsanız hattınızda sorunlar var demektir. Ya santrale uzaksınız ya da ev içi hatlarınızda biraz sorun var. Kopmalar Vodafone.net'e geçtiğinizde de devam edecektir hani. Turk Net inceleyin derim, en azından taahhütsüz ve olursa AKK'siz kullanabiliyorsunuz.
  • Vodafone dan uzak durun hocam sinirleriniz bozulur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin öncelikle altyapı sorununuz var. Modem arayüzündeki istatistikler veya raporlar kısmından modemin ne kadar hız aldığını ve snr margin değerlerine bir bakalım.

Eğer iss değiştirecek iseniz TürkNet i tavsiye edebilirim. Altyapınızın 35 e mbit e kadar kaldırdığı en yüksek hız, aknsiz, taaddütsüz ve +1000 dk her yöne sabit hat ile beraber aylık 59,99 tl

Eğer ki ben veya farklı bir TürkNet müşterisinin davet kodu ile abone olur iseniz karşılıklı bir ay da bedava internet kullanabiliriz
  • Merhaba

Oncelikle Hepinize Çok teşekkür edErim arkadaşar Cevap verdiğiniz İçin

Şimdi Sorun Modem Kaynaklı Yani Yazılımsal Sorun Tespit edildi servis taraafindan fakat Türktelekom Modemi değiştirmedi yani benim ev hattımda modem dışında bir sorun yok vodafone net yada superonline düşünüyorum

Tarife

Vodafone net 8Mbs 50Gb 65.90Tl

Turkcell superonline 8MBS 50 Gb 64.90 TL

Arkadaslar sizce arıza durumlarindaki hizmete göre veya hiza göre Nasillar

• Symplegad kullanıcısına yanıt
    Neden Acaba ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.