Şimdi Ara

Evde kendin çalışarak yks’den iyi bir puan nasıl alınır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, bu sene evde tek başıma çalışarak yks’den derece yapmak istiyorum, matematiğim orta seviye fen bilgisi temelim Yok, matematikten tyt için orta seviyeden zora doğru en az 7,8 tane soru bankası, daha fazlada olabilir, fen bilgisinden ise konu anlatımı ve kolaydan zora doğru soru bankası önerilerinizi bekliyorum. Ve Sınava nasıl çalışacağıma dair taktiklerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersem -- 28 Temmuz 2019; 23:1:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam hiçbir şeyi ertelemeyin ve kendinize vakit ayırın. Düzenli spor yapmanızı öneririm.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • meturan. M kullanıcısına yanıt
    Hocam bu 10 ay hayatımı feda edeceğim, gece gündüz ders çalışacağım, tabi eğer becerebirsem.

• mersem M kullanıcısına yanıt
    O şekilde mümkün değil onu söyleyim yani ben öyle yapmadım

• serdarrr00 S kullanıcısına yanıt
    Neler önerirsiniz hocam, ben yürüme engelli bir kardeşinizim, yaşadığım yer küçük bir yer, sürekli kar yağar, engelli rampası hemen hemen hiç bir yerde yoktur, zaten kışın 8 ay evdeyim hocam.

• Up

• Tyt matematik 7-8 soru bankası ? Büyük zaman kaybı olur sakın yapma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1-maddi sıkıntı olmayacak
    2-aile sıkıntısı olmayacak
    3-zaman sıkıntısı olmayacak
    4-azim ve inanç olacak
    Hocam spor olarak kendinizi cok yormayin. Arkadasim vardi vucut gelistirmeciydi. Okuldan sonra spora gidiyordu ve ciktiginda cok yorgun oldugundan hem uyku hem ders duzeni bozuktu. Size tavsiyem her gun matematik cozun ilk zamanlarda tyt problem ve temel mantik anlamaya yonelik. Sonradan ayt limit turev integral trigonometri logaritma devamli cozu. Mat biyolojiye benzemiyor iki haftaya koreliyorsun. Fizik kimya biyolojide ise duzenli tekrar sart. Her gun bir dersi bastan sona tekrar et. Mesela bugun fizik tyt yarin kimya ayt. Moralinizi yuksek tutun. Ne istediginizi bilin. Bir de bolum olarak ne istediginize simdiden karar verin. Denemelere de onem verin ama moralinizi bozmasin ilk zamanlarda kotu yapabilirsiniz dogaldir. Ben ilk denemede 19matematik falan yapmistim. Bu beni bozmadi cunku inancliydim. Son zamanlara dogru tr genellerinde 35 civarlarinda dolasiyordum. Matematikte yeni nesil sorulara ozen gosterin- acil ve 345 yayinlari iyidir. Fizikte karaagac tavsiye ederim. Biyolojide ve kimyada cok yeni nesil soruyla karsilasmadim sorulariniz varsa yine sorun. Mesaj da atabilirsiniz. Fen derslerinde palme öneririm

• pcoyun P kullanıcısına yanıt
    hocam en onemlisi aile ve azim

• talhaduman5 T kullanıcısına yanıt
    günde ortalama 6 saat çalıştığım halde (hatta bazı günler 10u buluyordu) yapamamamın nedeni aile sıkıntısı idi
  • talhaduman5 T kullanıcısına yanıt
    Hocam tavsiyeleriniz için teşekkür ederim, 2017 lys’de Yazılım mühendisliği tutturdum 2 yıl dondurdum, bu sene yazılım mühendisliği için şehir dışına çıkmayı gerek görmedim, bu sene iyi bir çalışmayla eczacılık veya tıp tutturmak istiyorum, ailem okumam için her türlü desteği veriyor ama eğer okuyacaksamda iyi bir bölüm okumalıyım, en azından çekeceğim zorluğa deysin.

Evet oyle hocam herkes hayallerinin peşinde mutlu

Dostum ne olursa olsun kendini sıkma sana verebileceğim tek tavsiye bu olur yani durmadan ders çalışayım gibi bir düşünce zor olayı keyifli hale getirmeye çalış mümkün olduğunca

• pcoyun P kullanıcısına yanıt
    Hocam çok şükür maddi durum iyi, her türlü kitapları, yayınları alabilirim, ama maalesef sağlık problemlerinden ötürü dersaneye gidemiyorum. Zamanda bol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersem -- 29 Temmuz 2019; 0:25:50 >
    hakkında hayırlısı o zaman
    Sıkıntı yok hocam her şey mümkün. Dershane gerekli değil ayrıca rahat olun bu konuda. Onemli olan istek ve inanç. İnternet bilgi deryası .

• quote:

Orijinalden alıntı: pcoyun

hakkında hayırlısı o zaman
    Hocam sanırım siz Meslek liseliydiniz yanılmıyorsam ? sonuçlar nasıl hocam
  • Ersup E kullanıcısına yanıt
    geçen sene 326 bu sene 324 ea
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcoyun

geçen sene 326 bu sene 324 ea
    Hocam yazdsıgınız puanmı sıralamamı ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.