Şimdi Ara

Evde Köpeğe Ailemi Nasıl ikna Ederim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eve bir tane fransız bulldog almayı düşünüyorum cok güzel hayvanlar gözlerine bakınca cok etkileniyorum nedense üni.yide veterinerlik okumak istiyorum fakat; Ev ahalisi köpeğe bir türlü yanaşmıyorlar evde hayvan bakılmazmış vs vs... Gerçekten cok üzülüyorum Onları bu konuda nasıl ikna edebilirim ve bu güzel hayvana nasıl bakalabilirim alırsam evimiz 3 oda 1 salon küçük te deil odam da büyük Yardımlarınız için Şimdiden cok teşekkür ederim ...
    Not:Köpeğe sadece bakmak için değil dostum kardeşim cocugum gibi olmasını istiyorum ve bu yüzden cok istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RooTCrew -- 31 Aralık 2008; 12:19:02 >

• ben cok denedim tam kabul ettiler yineki vazgeçtiler ama eminimki tatlı bir dil ve ne kadar istediğini belirtirsen seni kırmazlar tabiki şartlar uyuyorsa başkaları şikayet etmicek ve apartmanın kurallarında evcil hayvan beslenemez uyarısı olmaması lazım.
  • ailen haklı.
    Köpek seni bağlar özgürlüğünü kısıtlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknikkonular

ailen haklı.
    Köpek seni bağlar özgürlüğünü kısıtlar

Ailemin az cok haklı olduğunu aslında bende biliyorum ama dost dediklerim hep sırtımdan vurdu insanlardan nefret eder oldum tek hayalim ingilizce öğrenip california'daki köpek kasabasına yerleşmek gerçekleştireceğimide eminim ama şuan kendime bir dost kardeş istiyorum gözlerinden etkileniyorum haftada bir köpek barınaklarına gidip hayvanlarla eğleniyorum onları seviyorum ve bu beni gerçekten cok duygulandırıyor. Yorumun için ayriyetten cok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RooTCrew -- 31 Aralık 2008; 12:30:37 >
  • paris hiltonun bile kopegi var benim niye yok diye hungur hungur agla.. kopegim yok diyeben uluyorum artık uuhuuuu diye agla.. olabilir..
  • Ben bir ara Japon Balıklarına heveslenmiştim.
    Bir gün küçük kardeşime hediye olarak birisi vermiş.
    besledik babam balığa karpuz ve peynir atnış yesin diye
    Balık aynı gün öldü.

Benim bu hevesimde bir son buldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknikkonular

Ben bir ara Japon Balıklarına heveslenmiştim.
    Bir gün küçük kardeşime hediye olarak birisi vermiş.
    besledik babam balığa karpuz ve peynir atnış yesin diye
    Balık aynı gün öldü.

Benim bu hevesimde bir son buldu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU SİLİNSİN LÜTFEN
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yani bu uyarı olsun balığa karpuz peynir falan atmayın
  • bende ikna edemedim yıllardır tam ikna etmiştim bi kere zorla kedi aldırdılar kopekten yine vazgeçip zorla morla aldım ama kedimi çok seviyorum
  • Onun tüğleri ciğerlerine kaçıpda kist oluşturur veya bağırsaklarında parazit ( kurt ) üremesine sebeb olursa o zaman burda görüşelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VipLimE -- 30 Aralık 2008; 13:39:06 >
  • ben apartmanda golden bakmak için hem annemi hemde babamı ikna ettim. şimdi sadece bedavaya veya ucuzdan arıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nyorai

ben apartmanda golden bakmak için hem annemi hemde babamı ikna ettim. şimdi sadece bedavaya veya ucuzdan arıyorum.

Nasıl İkna Ettin eğer anlatırsan bende o yöntemi kullanırım Fabrikamızda şuan 2 tane köpek var bekçi köpeği ama yanlarına yaklaştırmıyorlar sağolsunlar
  • 15 yaşında bir köpeğim var ama ben çalıştığımdan annem bakıyor hergün halı sil temizlik yap gına geldi sabah ben dışarı çıkarıyorum akşam babam bence kendine dert arama veterinerlik istiyorsun, oku bitir pet kliniği aç orada beslersin, ikna konusunda yapacağın bir şey yok kardeşimin yaptığı gibi alıp direkt eve getirecen annende eğer hayvana biraz ilgi duyarsa acır belki kabul eder..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reference -- 31 Aralık 2008; 14:33:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: empra

15 yaşında bir köpeğim var ama ben çalıştığımdan annem bakıyor hergün halı sil temizlik yap gına geldi sabah ben dışarı çıkarıyorum akşam babam bence kendine dert arama veterinerlik istiyorsun, oku bitir pet kliniği aç orada beslersin, ikna konusunda yapacağın bir şey yok kardeşimin yaptığı gibi alıp direkt eve getirecen annende eğer hayvana biraz ilgi duyarsa acır belki kabul eder..

saol yorumun için aslında bende köpek alıp eve getirmeyi düşünüyorum odamda ona kocaman kafes yaparım eğitime felan gönderirim geçinir gideriz diye düşünüyorum ama ev ahalisi ne der bir türlü kestiremiyorum birazcık cesaret verselre tek bir laf hemen alıp getiririm
  • köpeklere de bir çocuğa bakar gibi bakmanız gerekir. o kadar da kolay bir şey değil.. apartmanda yaşıyorsanız. evde kimse yokken yani yalnızken havlayabilir komşular rahatsız olabilir.

tuvalet ihtiyacını her daim gidermeniz yani dışarı çıkartmanız gerekir kimi zaman bu yorucu olabiliyor.

biz zamanında köpek besledik. ama hayvan o kadar alışmıştı ki bizlere evde yalnız bıraktığımız zaman evi yıkıyordu doğal olarak komşulardan şikayet geldi.. biz de köpeciğimizi başkasına vermek zorunda kalmıştık. çok seviyordum onu ama mecbur kaldık.

şimdi ise kedi besliyoruz :) sessiz sakin bişi sorun olmuyor .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.