HEISENBERG kullanıcısına yanıt Tuz, kuru maya, 1 yemek kaşığı zeytin yağı- üstü için yoğurt, yumurta, çörek otu susam 15-20 dakikada fırında
quote:Orijinalden alıntı: çapkınkuş Tuz, kuru maya, 1 yemek kaşığı zeytin yağı- üstü için yoğurt, yumurta, çörek otu susam 15-20 dakikada fırında unsuz mu yapılıyor hocam
quote:Orijinalden alıntı: HEISENBERG quote:Orijinalden alıntı: çapkınkuş Tuz, kuru maya, 1 yemek kaşığı zeytin yağı- üstü için yoğurt, yumurta, çörek otu susam 15-20 dakikada fırında unsuz mu yapılıyor hocam Unu bilerek söylemedim sonuçta temel malzemesi undur
quote:Orijinalden alıntı: çapkınkuş quote:Orijinalden alıntı: HEISENBERG quote:Orijinalden alıntı: çapkınkuş Tuz, kuru maya, 1 yemek kaşığı zeytin yağı- üstü için yoğurt, yumurta, çörek otu susam 15-20 dakikada fırında unsuz mu yapılıyor hocam Unu bilerek söylemedim sonuçta temel malzemesi undur peki kaç ölçü un koyacağız?
quote:Orijinalden alıntı: HEISENBERG quote:Orijinalden alıntı: çapkınkuş quote:Orijinalden alıntı: HEISENBERG quote:Orijinalden alıntı: çapkınkuş Tuz, kuru maya, 1 yemek kaşığı zeytin yağı- üstü için yoğurt, yumurta, çörek otu susam 15-20 dakikada fırında unsuz mu yapılıyor hocam Unu bilerek söylemedim sonuçta temel malzemesi undur peki kaç ölçü un koyacağız? 1 kiloya yakın un kullandım tam ölçüyü bilmiyorum