Şimdi Ara

Evde Spor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Sosyal yapım nedeniyle spor salonuna gitmek istemiyorum.Bende evde yapmaya karar verdiğim. Aldığım aletler,

Ayarlanabilir dumbell set

Köşeli dumbell

Mekik ve ağırlık sehpası

El ayak göğüs yayı

Barfiks çubuğu

Çelik el yayı

Zayıf bi insanım ve kararlıyım.Bi heves değil yani benim için.Be aletler yeterlimi başlangıç için? Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kim ne derse desin evin şato alt katın kendine ait spor salonu ve ses sistemiyle dizili değilse evde spor mpor olmaz.Nasıl bi öz güvensizlik bu sanki eroin verecekler spor salonunda neyinden korkuyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Nesalaksacmasorularbunlar

Kim ne derse desin evin şato alt katın kendine ait spor salonu ve ses sistemiyle dizili değilse evde spor mpor olmaz.Nasıl bi öz güvensizlik bu sanki eroin verecekler spor salonunda neyinden korkuyorsunuz

Adam almis artik yapsin biseyler bari

Kardes evde spor falan olmazda olurda evde gelisirsen az bisey bu sporu yapan her birey gibi extra bi ozguven gelir diye dusunuyorum o ozguvenle git salona yazil

• lordbeta1 kullanıcısına yanıt
    belki spor salonu ambiyansında olmaz ama yavaş yavaş ilerlersin bende evde ve park da çalışıyorum gzel ilerliyor sürekli spor salonuna gidemiyorum bana uzak kalıyor spor salonu yerleri onun için senin dediğin gibi evde yapıyorum yakınım da park var koşmak için oraya gidiyorum falan gayet güzel ilerliyor ve vücudum yavaş yavaş şekillenmeye başladı en azından dar tişörtler giyiyorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.