Şimdi Ara

evdeki iki bilg. birbirne tanıtamıyom yardımmmmmmm.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sesimi duyan arkdaşlar ben evde iki bilg. modemle bir kablo ile bagladım ama
    bu meretler birbirini nasıl tanıyacak yapamadım

• ikisine ethernet kartı takacaksın sonra aralarına cross bağlanmış bir kablo koyacaksın alsana bağlanmış iki makina birbirlerini görecekler...modemle nasıl olur bilmiyorum...bahsettiğin bildiğimiz 56k lık modemlermi?
  • modemle bir kablo ile bağladım demen nasıl bir olay. yani adsl modemden kablolar mı çektin ikisinede. eğer oyleyse ve kablolaman doğruysa iş kolay. aynı çalışma grubunu yazarsan direk gorurler. çünkü adsl routerlı modem switch ozelliğide gorur. daha detaylı yazarsan yardım noktamız artar.
  • modem den bilgisayarlar birbirini görmez ama int.bağlanırsın.yani arkadaşın dediği gibi ethernet kartları varsa makinaların cross kabloyu takıcan kurucan ev ağını sonra görür makinalar birbirlerini.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ewelfener

modem den bilgisayarlar birbirini görmez ama int.bağlanırsın.yani arkadaşın dediği gibi ethernet kartları varsa makinaların cross kabloyu takıcan kurucan ev ağını sonra görür makinalar birbirlerini.

evet bunları yapman gerekiyo
    buarada unutmadan sürücülere paylaşım vermeyi unutma

• Ya arkadaşlar yeri gelmişken soriim ben de...

Çok sordum millete ama bulumadılar bende cross kabloyla bağladım ayarları fln da yapdım ana bilgisayarda sorun yok ama diğer bilgisayar ana bilgisayarı gördüüğü halde ona erişemiyo izin yok gibisinde bişeyler sölüyo buna nasıl izin verebiliriz..
  • anabilgisayarın işletim sistemi ne bikerem,Herneyse ana bilgisayarın masaüstündeki bilgisayarım ikonuna sağ tıkla yönet de orda user kısmına gir ve guest hesabını aktif et bak nasıl görüyor veya dosya falan kopyalamak istiyorsan herhangi bir dosyaya sağ tıkla paylaşıma aç
  • İşletim sistemi ikisinn de XP pro ve zaten user hesabı aktif durumda E sürücüsüd paylaşımda şu an ama hala izin verilmedi fln dio....Yine de saol dostum

ya asushlk sana da ayıp oluyo ama kusura bakmassın dimi...
  • sen onu çözemezsin bence yeni bir ağ kurmayı dene.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ewelfener

sen onu çözemezsin bence yeni bir ağ kurmayı dene.

Ya otuzkez ağ kurdum hep aynı şeylei sölüyo kimse yardım ademedi ben de umudumu kestim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.