Şimdi Ara

Eve internet bağlatıcam ama bana en uygunu hangisi bilmiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konuda yardım edebilecek var mı? Kaç gb kaç tl, aşarsak kaç tl ödüyoruz vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben türk telekom kullanıyorum yalın internet[telefonsuz] aylık 78 tl ödüyorum 100gb kota 16 mbpse kadar hız şahsen sürekli dizi film youtube ve arada lol csgo tarzı oyun oynayan biri olarak 100 gb yeterli oluyor arada oyun indirdiğim halde videolarıda 720 altı izlemem hayatta bu arada bazen 1080 açıyorum çok video izleyen yayın izleyen birisi izen 100 gblık bir kota yeterli olur binanizda hangi altyapılar bulunuyor bunları söylersen yardımcı olayım sana
  • erkaninn59 kullanıcısına yanıt
    Binamızda hangi alt yapı bulunduğunu bilmiyorum açıkçası öğrenmem de yardımcı olursan iyi olur.

Onun dışında yayın izleme oranım ayda 15 saat anca vardı. Filmler konusu ise ayda en fazla 15 adet bende. Onun dışında lol oynuyorum ama evde başka bağlananlarda olacak. YouTube u aktif olarak kullanan kardeşim var 720 yada 480 yetecektir ona. Diğerleri yüksek miktarda internet tüketecek kadar kullanmıyor.

Eğer yetmezse tarifeyi yükseltmek ya da düşürme şansımız var mıdır?

• 1.olarak türknetin altyapısını veriyimhttps://turk.net/kotasiz-vdsl-hizinda-internet/
    2.olarak türk telekoma bakhttps://kapsamaharitasi.turktelekom.com.tr/
    veya direk türk telekomu arayarak sorabilirsin adresini vererek türknet bağlattırıp şansını deneyebilirsin bazen sorun çıkmadan kullanılabiliyor ama sorun çıkarsa çözüm üretmiyor firma üretsede aylar geçiyo üstünden 1. olarak türknetten sorgula eğer altyapı var gözüküyorsa onu bağlattır bağlantıyı sorunsuz ve hızlı aktif ederlerse sorun çıkmaz büyük ihtimal benim görüşüm böyle ilk bi türkneti dene eğer olmazsa türk telekoma geç 100 gblık denersin türk telekomda bence yeterli olur sizin için bu kota eğer olurda türk telekomda kota yetmezse kotayı arttırma şansınız var ama azaltma şansınız yok bunu baştan belirtiyim

• En uygunu 4 Mb sınırsız 20 Gb AKK sonrasında 3 Mb düşüyor 29 TL Türk Telekom bağlat size yeterli olacaktır.
    Turknet i aradım altyapı varmış 150gb akk veriyor 60tl ye. Yılda 4 sefer +50 gb veriyor bir de. Ayrıca bulunduğum bölge aktif altyapı planlama bölgesi imiş. Yani yıl içinde akn siz kullanacabilecekmişiz interneti.

Modem verdi bir de 180tl ye

• NitroNos kullanıcısına yanıt
    Bugün baktım 89gb harcamışız :D sırf bilgisayardan bir de bunun telefonu vs var.

Kullanım ayrıntılarında 89 gb göstermiyor ama. O yüzden bu bilgi güvenilir mi bilemiyorum (w10 dan baktım)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En ucuz hat hangisi ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • canifeto12 C kullanıcısına yanıt
    türknetin oturdugunuz bölgeyi planlamaya alması çok iyi olmuş belki vdsl gelir şansınıza akksiz ve hızlı internete kavuşursunuz

Vdsl ile alakalı bir şey dedi. Ona uygun modem yollucaz internetiniz öyle olacak vs. Ama modem 180tl diyor o modem ile başka ttnet interneti kullanabilir miyiz?

kullanırsınız 100 mbpse kadar hız alabilirsiniz mesafeye bağlı olarak düşücektir hız, kutu ile aranızda çok mesafe yoksa 100 metreden fazla değilse 90 üstü alirsin ki buda çok iyi bi hız bence gayet yeterli akksiz olması özellikle keşke bizim burasıda planlamaya girsede rahatlasam kota dolma korkusu ve yavaşlama derdinden kurtulsam

Bugün peder bey ttnet e sormuş yine sınırsız internet var diyorlar. Bunun doğruluk payı yok dimi?

varda ttnetin fiyatları üzer en son hatırladıgım kadarıyla 120-130 lira civarindaydı 16 mbps akksiz

• quote:

Orijinalden alıntı: erkaninn59

varda ttnetin fiyatları üzer en son hatırladıgım kadarıyla 120-130 lira civarindaydı 16 mbps akksiz

Müşteri hizmetleriyle konuştum ttnet in aynı şekilde kota olmadığını söylüyor. 35 gb akk ile 60tl. Kafam karıştı doğrusu

Bir de turknet 130tl istiyorum modeme.

kota dolduktan sonra 16 ya düşüyor tt'dede

Yani herhangibir kota dolduktan sonra fiyat ödeme mevzusu söz konusu değil? Ben gene kota var ve dolduktan sonra gb başına para ödücez sanıyorum

telekomda bu uygulama yok diye biliyorum turkcell ve türksat yapiyor diye biliyorum bu uygulamayı

Hem turk.net hem turk telekom ikisinde de kota aşımı parası ödemezsin

sadece belli bir data harcadıktan sonra hızın düşer

turk.net in artısı verdiği dataların, verdiği hızın yüksek olmasına karşın fiyat uygunluğu ve taahhüt istememesi

kısacası turk.net de türk telekom a göre daha az para ödeyip daha yüksek data ile daha hızlı internete girip datan bittikten sonra hızın düştüğünde de Türk Telekom'a göre daha hızlı internete girersin.

o kadar artının yanında eksi yönü ise Türk Telekom hattını 3-4 günde bağlar

ama turk.net de bir hafta sürer çoğu zaman da aşar.

ikinci olarak Türk Telekom çingenelik yapıp ara sıra Turk.net kullandığın için canını sıkabilir. Onun dışında bir sıkıntı olmaz.
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Ayrıca turknet 130tl istiyor modem parası.

• ekipler pislik yapabilir portunuzu bozuk olanla değiştirebilirler bile bazı telekom çalışanları bunları yapıyor malesef sırf bu korkumdan dolayı yeni abonelik açtiğimda başta telekoma abonelik başlattım bitince vdsl gelmiş olur diye tahmin ediyorum o zaman türknete geçebilirim belki sorunsuz olursa türknette devam ederim herhangi bir problem ve hızlı çözüm için bence telekom daha mantıklı türkette ekip yok sorun çıkınca arizanın onarılması 1 ay sürebiliyor benim başıma geldi bu türknette bıraktım arızadan sonra türkneti

Modemi kendin al.

Sahibinden den ikinci el 60-70 liraya belki daha da ucuza bulabilirsin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.