Şimdi Ara

Eve sinema odası kurmak istiyorum öneri lütfen ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
4.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evimin salon kısmına projeksiyon cihazı yerleştirerek perde de geceleri ses sistemi ile beraber film izlemek istiyorum...

Öyle ahım şahım sinema salonu olsun demiyorum...

Ama bana önerebileceğiniz 1500 tl ye kadar çok kötü olmayan beni de 3-4 yıl kadar idare edebilecek bildiğiniz güvendiğiniz veyahut kullandığınız bir projeksiyon markası veya modeli var mıdır ?

Zaten geceleri izleyeceğim ha şu detayı da söylemeden geçmeyeyim leptoptan hdmı çıkışı ile izlemek istiyorum...

Görüntü kalitesi silik gri tonlu olmasın fazla sinema havasında olmasına da gerek yok kapkara...

Ses sistemim var perde ve projeksiyon cihazı önerirseniz memnun olurum...

Para kolay kazanılmıyor tek lüksüm de bu olsun istiyorum, paramı bilmediğim cihazlara vermeyeyim inşallah yardımınızla...

Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden sağolun...

• jinsou2 J kullanıcısına yanıt
    @jinsou2, nakitinizin sınırlı olması nedeniyle 720p cihazları pek tercih etmeyin. 1080p cihazlara yönelin mutlaka. Eğer 3d sizin için önemli değil ise forumda Sertaçs nickli arkadaş Epson tw5000 cihazını satıyordu. Satıldı mı bilmyorum. Bütçenize 250 - 300 tl ilave yaparak memnun kalacağınız iyi ürün alırsınız. Bu cihaz giriş seviyesi bir çok 1080p cihazdan görüntü kalitesi açısından başarılıdır. Üst segment cihazdır ve panasonic ae4000 nin rakip ürünüdür ... İkinci el ürün tavsiye edilmesi pek alışık olmayan bi durum aslında ama paranızın karşılığını fazlası ile alırsınız ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi max-well -- 14 Aralık 2013; 11:08:51 >
  • Açıkcası 1500 benim için olan olabilen en üst rakamdır...

Ayrıca bir kaç sorum daha olacak, bu cep tipi projeksiyonlar ve promacto pro markalı ürünlerin durumları nedir ???

Evde film izlemek için yeterli midir ? Öyle fazla ahım şahım olsun demiyorum zaten genelde de yabancı dizi izlerim...

Yardımcı olduğun içinde teşekkür ederim...
  • Viewsonic pjd5533w tercih edebilirsiniz, uygun fiyatlilarin en iyisi diyebilirim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendinizde kullanıyor musunuz ?

Yani çalışırken gördünüz mü kalite falan nasıl ?

Ayrıca bide fan sesi falan ?
  • http://www.istanbulbilisim.com.tr/lg-pb62g-led-projeksiyon-fiyati,49242.html

bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz acaba alabilirim de ?
  • jinsou2 J kullanıcısına yanıt
    Ayny yollardan geçmi? birisi olarak benim önerim epson eh-tw550 modeli limitinizi çok az a?abilir, ben 1750 civarynda almy?tym, memnunum.
    Ystanbulda perde üreticili?i yapan firmalar var 100 liradan ba?lyyor, kalitesi tarty?ylyr tabiki.

Yok limit yükseltme ?ansym derseniz benq mw519 modeli fena sayylmazhttp://www.istanbulbilisim.com.tr/benq-mw519-hd-projeksiyon-fiyati,36937.html

Bu konudanda bazy projeksiyon odasy payla?ymlaryna bakabilirsinizhttp://forum.donanimhaber.com/m_63765148/mpage_3/tm.htm

Yyi günler dilerim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ev Sinema Sistemi İçin Öneri
    geçen yıl açıldı
    acil ev sinema sistemi yardımı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jinsou2

Kendinizde kullanıyor musunuz ?

Yani çalışırken gördünüz mü kalite falan nasıl ?

Ayrıca bide fan sesi falan ?

Selam, birkaç hafta önce ben bu cihazı aldım. Yaklaşık 1.300 TL ve yanında perde/aparat hediyesi ile birlikte. Ben de tamamen acemi işi, çok fazla özellik beklemeden, 3d film ve maç izleyebileceğim uygun bir seçenek arıyordum. Diğer cihazları kullanmadığım için kıyaslama yapacak durumda değilim ama benim mütevazi beklentilerimi fazlasıyla karşıladığını söyleyebilirim. Filmin/programın sesinin içinde fan sesini duymak mümkün değil, bence en az takılınacak konu bu.
    Kötü bir telefon ile direkt duvardaki yansımasının bir resmi aşağıdadır;

https://store.donanimhaber.com/5c/8d/83/5c8d83127156409953475d5d39b2a284.jpg
     Eve sinema odası kurmak istiyorum öneri lütfen ?

• Sony VPL-DX120 marka model projeksiyon almış bulunmaktayım...

Hayırlı uğurlu olur inş...

Şimdi sıra mdf perde yapımında bitince fotoları konu açıp ekleyeceğim artık bu hastalığa bende bulaştım hatta bugun duvarda ilk filmi mi izledim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jinsou2

Sony VPL-DX120 marka model projeksiyon almış bulunmaktayım...

Hayırlı uğurlu olur inş...

Şimdi sıra mdf perde yapımında bitince fotoları konu açıp ekleyeceğim artık bu hastalığa bende bulaştım hatta bugun duvarda ilk filmi mi izledim :)

hayırlı olsun bol bol yorum ve resim bekliyoruz
  • Mdf den perde işinide 20 liraya hallettim şimdi projeksiyon için sehpa yaptıracağı tavan pek müsait değil lambaya denk geliyor o da bitsin fotoğrafları koyacağım...

Ayrıca sarı renk led lamba bekliyorum onuda bekliyorum herşey tamam olsun ekleyeceğim arkadaşlar...

Uyarı ! : Bu cümleden sonrakiler sizi iştahlandırabilir ve heveslendirebilir !!! :)

Dün arkadaşları çağırdım harika klipler diziler filmlere baktık bayıldılar biri diyo ulan bunda ne maç izlenir be öteki diyo bunda iyi pes oynanır

kanka diyo ben armut alcam bu eve diyo biri :) Bildiğiniz evi sahiplendiler :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.