Şimdi Ara

EVEN BITINCE RAHATLICAZ İNŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bır cok arkadasımız forumdanda gordugumuz gıbı oyunu bıraktılar ne levle 70 olanlar bıraktı bu oyunu.
    Sonrada kotu oyun tahtı sallanıyor dıye sucluyorsunuz
    Sankı bu olaylar Hıc olmadımı Daha once tabıkı oldu
    Su an serverların yogunlugu Eventın getırıdıgı Exp2 kat Gold %50 kat olmasının sebebı
    mıllet ne kdar kassam kar kardır dıyor ve kasıyorlar
    Yarın Event BıTIYOR
    Lutfen bırakmayın oyunu ozellıkle lelve 70 ler sızlere ıhtyıyacımız var
    Event bıttıkten sonra serverlar acayıp rahatlıcak Bence

Sızınde yorumlarınızı beklıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Liseli_CraZy_ -- 30 Ekim 2006; 18:43:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: _Liseli_CraZy_

Arkadaslar bır cok arkadasımız forumdanda gordugumuz gıbı oyunu bıraktılar ne levle 70 olanlar bıraktı bu oyunu.
    Sonrada kotu oyun tahtı sallanıyor dıye sucluyorsunuz
    Sankı bu olaylar Hıc olmadımı Daha once tabıkı oldu
    Su an serverların yogunlugu Eventın getırıdıgı Exp2 kat Gold %50 kat olmasının sebebı
    mıllet ne kdar kassam kar kardır dıyor ve kasıyorlar
    Yarın Event BıTIYOR
    Lutfen bırakmayın oyunu ozellıkle lelve 70 ler sızlere ıhtyıyacımız var
    Event bıttıkten sonra serverlar acayıp rahatlıcak Bence

Sızınde yorumlarınızı beklıyorum...

+1

• Ins. Bitecek BU Event
  • inş. dediğin gibi olur hiç sanmıyorum bu botçular yüzünden ama neyse
  • hep birlikte dua edem ALLAHIM BOTLARIN ŞAFTINI KYDIR (AMİN)
  • keşke şu botların hiç vazgeçeceğini sanmıyorum gmler çalışmıyo ki adamlarında işine yarıyo keşke her servera düzgün çalışan bi gm verseler belki o zaman bu halimiz düzelir.Nisan ayında akşamın 5 şinde tek tıkta girerdik şimdi ise 2 saat uğraşıyozSabah bile rahat bi 6 kere deniyoz.
  • 6 keremi ağa sen yine ii girion (fazla girmede) ben saat 8:55 den 11:30 a kadar dene dim giremedim(tabiki lanet olası athense)kapattım sonra
  • aga ben sabah 6 da deniom oda haftasonu hafta içi evde deilim okul var 6 kalkıom 7 okula gidiom 4 gibi de eve o saattede bayağı bi deniom bazende sıkılıp oynamıom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeRMiNSToR -- 30 Ekim 2006; 20:08:51 >
  • Hic sanmıorum..
    Ama umut ediorum
    Event bitince serverlara girmek bi nebze kolaylasicak
  • ins yogunluk bıter amin
  • quote:

Orjinalden alıntı: CATALAK

hep birlikte dua edem ALLAHIM BOTLARIN ŞAFTINI KYDIR (AMİN)

amin...

• bu ewent ın gtrılernden cok bnden gotrduklerı war
    oyuna gremedgm sure ıcersnde %30 fzla exo ksar onunda ıkı ktnı ksrdımm..serwere gıremyp yasadıgım skıntı zatn ayrı konu..kısacası ewentın bıtmesını drt gzle beqlıorum
  • Event bittiğinde belki biraz rahatlar ama tamamen rahatlayacağını hiç sanmıyorum. Oyun içinde bot kurulduğu ve bunun önüne geçilemediği sürece daha çook Dc mesajı alırız. Bir diğer konuda dikkat ettiğim kadarıyla yeni açılan serverler olmasına rağmen eski serverlere habire yeni oyuncular giriyor e tabii buda olan yoğunluğu dahada artırıyor, birde buna 2. hesapla stall açıp, esas charlada aynı zamanda lvl kasanlarıda eklediğiniz zaman(aynı anda çift login) doğal olarak böyle sinir bozucu bir durum çıkıyor.

Umarım dediğinizde haklı çıkarsınız :)

iyi oyunlar
  • Dedıgım cıktı bugun serverla rahatladıııııBosss
  • şu şe bitince 6-12 arası girebiliosmu ?
  • Galıba kesın degıl
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.