Şimdi Ara

evet sistemimde bi tv karti var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben daha önce nvidia.com dan G-force 2 nin xp versiyonunu indirdim ama etkilemedi problem driverlarda,driverlar yüklenmemis diyor. evet sistemimde bi tv karti var ama yakin zamanda bilgisayarima format attigim için tv kartinin programlari silindi.acaba tv kartinin driverlarini yüklesem olurmu???Yalniz tv kartimin modelini bilmiyorum...1 aydir bu problemle ugrasiyorum ama bi türlü çözemedim yalnizca film degil, klipte izleyemiyorm

• sorununu tam anlayamadım ama galiba film izleme ilgili sorun var. ekran geliyorda siyah mı çıkıyor ya da başka bir şey mi? ilk olarak bunları buraya bir yaz bakalım. sana yardımcı olmaya çalışalım. donanımforum ailesi olarak.
  • aç kasayı tv kartının markasını öğren en kolay yolu bence o :)
  • KARDEŞ BİLGİSAYARIN KASASI AÇ TV KARTINI SÖK TAM MARKA VE MODELİNİ YAZ YARDIMCI OLALIM
  • http://www.lavalys.com/products/overview.php?pid=1&lang=en&pageid=1 adresinden "everest home edition" adlı programı indir. Böylece kasayı açmana gerek kalmadan sistemindeki bütün bileşinlerinin isim ve modellerini hatta neredeyse montajlayan işçinin adını, günde kaç kere tuvalete gittiğini bile öğrenebilirsin. Ondan sonra ona göre sürücülerini arat ve yükle. Zaten program seni uygun sürücüyü yüklemen için yönlendiriyor. Kolay gelsin. Umarım işine yarar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC'de ekran gelmiyor
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.