Şimdi Ara

EVET SONUNDA 3 KİLO VERDİM 15 GÜNDE.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
16.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar 14 temmuzda fitness salonuna yazılmıstım kendimi biraz daha azimle yordum dışarıda futbol oynadım evde yiyip oturmadım full hareket yaptım 2-3 ay yaklasık beyaz ekmek alışkanlıgı yok evimizde bundan dolayı cok mutluyum ve diet yapmama bile gerek yok yemek bile zor yiyorum yemek istemiyorum azar azar kısarak cips ıvır zıvır kesinlikle yok ayda 1 yaparak 15 günde 3 kg yakın verdim. 13 Gün sora fitness bitecek şuan koşuya gidicem ac karna 3-4 km koşucam.

Zayıflamak istiyen arkadaşlarım kesinlikle sabahları 6 gibi 3-4 km koşmaları yıpratmadan 3 ayda 20 kilo 25 kg rahat verebilirler yada dogru şekilde yemeklerinize dikkat ederseniz fitness ile iyi bir kilo verebilirsiniz 68.8 şuan kg ac karna eskiden tok olunca ise 72 lerdeydi insan seviniyor

16 yaşındayım eger sizde 3'a fit olabilme şansınız var okuldaki manitaları kesersiniz

• SS
  • quote:

Orijinalden alıntı: sPeerless

SS
    sağlıksız kilo veriyorsun, verdiğin gibi alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: seeknlool

sağlıksız kilo veriyorsun, verdiğin gibi alırsın

Alıntıları Göster
    ben de tam senin yaşındayken 15 tatilden okul açılana kadar 20 kilo vermiştim.şuan o 20 kiloyu geri aldım.aynı senin gibi geziyordum aç.sürekli top oynuyordum terliyordum koşuyordum koşu bandında.ama geri aldım sonuçta.kilo verdikten sonra öyle bir rehavet geliyor ki bulduğunu yiyorsun.sen sen ol boşa kürek çekme sağlıklı zayıfla

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C9BF64E75

ben de tam senin yaşındayken 15 tatilden okul açılana kadar 20 kilo vermiştim.şuan o 20 kiloyu geri aldım.aynı senin gibi geziyordum aç.sürekli top oynuyordum terliyordum koşuyordum koşu bandında.ama geri aldım sonuçta.kilo verdikten sonra öyle bir rehavet geliyor ki bulduğunu yiyorsun.sen sen ol boşa kürek çekme sağlıklı zayıfla

Alıntıları Göster
    Dengeli beslendikten sonra ve gün içinde (sabah,akşam) 30 DK ya da 1 saat spor yaparsanız zayıflarsınız.Ben yemek (yağlı yemek vs.) ayrımı yapmadan yememe rağmen 2 haftada 5 kilo vermiştim.Bunu yemekte tuzu ve ekmek dilimlerini azaltarak,günde 1-2 Litre su içerek ve hergün mekik ve şınav çekerek başarmıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kiralıkbeyin

Dengeli beslendikten sonra ve gün içinde (sabah,akşam) 30 DK ya da 1 saat spor yaparsanız zayıflarsınız.Ben yemek (yağlı yemek vs.) ayrımı yapmadan yememe rağmen 2 haftada 5 kilo vermiştim.Bunu yemekte tuzu ve ekmek dilimlerini azaltarak,günde 1-2 Litre su içerek ve hergün mekik ve şınav çekerek başarmıştım.

Alıntıları Göster
    Keşke bu mutluluğun hep sürse diyeceğim ama çok zor. Ekim ayında 12 kilo vermiştim sporda hepsini geri aldım. Ondan sonra diyete başladım 20 kilo verdim. 2 ay oldu bırakalı yememe rağmen geri almadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: batuberlin

Keşke bu mutluluğun hep sürse diyeceğim ama çok zor. Ekim ayında 12 kilo vermiştim sporda hepsini geri aldım. Ondan sonra diyete başladım 20 kilo verdim. 2 ay oldu bırakalı yememe rağmen geri almadım.

Alıntıları Göster
    Temmuz başı diyete başladım.Yaklaşık 15 gündür de fitness'e gidiyorum.83.2'ydim.Şuan 79.6
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blonde

Temmuz başı diyete başladım.Yaklaşık 15 gündür de fitness'e gidiyorum.83.2'ydim.Şuan 79.6

Alıntıları Göster
    İşe başladığımdan beri yani 3 haftada 5 kilo verdim ve sırf yağdan. Bu da günde 3-3.5 litre su içmem ve ev yemeği dışında birşey yememem etkili oldu. Daha da vereceğim önemli olan sağlıklı kilo vermek. Yoksa şimdiye 10 kilo bile vermiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

İşe başladığımdan beri yani 3 haftada 5 kilo verdim ve sırf yağdan. Bu da günde 3-3.5 litre su içmem ve ev yemeği dışında birşey yememem etkili oldu. Daha da vereceğim önemli olan sağlıklı kilo vermek. Yoksa şimdiye 10 kilo bile vermiştim.

Alıntıları Göster
    Okuldaki kızlar için 3gen olmaya mı çalışcam birde
    Gerçi vücut zaten 3gen ama okulda ne giyersen giy o vücut belli olmaz.
    Hayırdır siz okulda dar t-shirtler mi giyiyor sunuz?
    Ayrıca bende çok çabuk kilo verebiliyorum.Poşet tekniğiyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grymstche -- 3 Ağustos 2010; 11:54:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Grymstche

Alıntıları Göster
    Ben 42. günümdeyim şu an, 10 kilo verdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: entrika888

kızlar dışında bir hevesinin olmadığını da burdan anladık.yazık

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C9BF64E75

quote:

Orijinalden alıntı: entrika888

kızlar dışında bir hevesinin olmadığını da burdan anladık.yazık

Alıntıları Göster
    zaten en iyisi spor yaparak kilo vermek dier yöntemlerle kilo vermek sağlıksız zaten sadece mide küçülüğü zayıflamış gibi görünüyosun sadece yağ kalmış oluyor buda oldukça tehlikeli

• quote:

Orijinalden alıntı: ßaLaTLy53

zaten en iyisi spor yaparak kilo vermek dier yöntemlerle kilo vermek sağlıksız zaten sadece mide küçülüğü zayıflamış gibi görünüyosun sadece yağ kalmış oluyor buda oldukça tehlikeli

Alıntıları Göster
    Evet arkadaşlar yorumlar güzel bazı arkadaşlarda dogru diyor hamurdan uzak duralım şahsen ac karna tartın kendinizi 3 ayda 58 olmayı hedefliyorum kilomu cok kilolu gozukmuyorum aşırı ince duruyorum biraz yag gobk var ama bitmez

• quote:

Orijinalden alıntı: [Y]ARİM

Evet arkadaşlar yorumlar güzel bazı arkadaşlarda dogru diyor hamurdan uzak duralım şahsen ac karna tartın kendinizi 3 ayda 58 olmayı hedefliyorum kilomu cok kilolu gozukmuyorum aşırı ince duruyorum biraz yag gobk var ama bitmez

Alıntıları Göster
    up
  • quote:

Alıntıları Göster
    genç arkadaşım verdiğin kilo değil sudur. Spora başladıktan 21 gün sonra kilo vermeye başlarsın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyborg88 -- 4 Ağustos 2010; 10:01:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FREE-4

genç arkadaşım verdiğin kilo değil sudur. Spora başladıktan 21 gün sonra kilo vermeye başlarsın :)

Saol ama zannetmiyorum
  • quote:

quote:

Saol ama zannetmiyorum

3.Kademe Fitness antrenörüyüm :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyborg88

quote:

quote:

Saol ama zannetmiyorum

Alıntıları Göster
    o su kaybetme olayı dogru ilk başlarda.ki daha yüksek kaybetmen lazımdı dedigklerin dogruysa.demekki cücük gibi birşeysin.ortalama koşuyla 3 4 km koşmakta 20 dakika falan sürer,kendini yorup hamallık yapmaktan başka birşey değil.onun yerine 45 dakika tempolu yürüki yağ yaksın vücudun.bilmeden amele gibi koşturup laktik asit ürettiriyosunuz bacaklarda oh yoruldum cok kalori yakmışımdır diye düşünüyosunuz ama yok öyle birşey..30 35 dakikadan önce yağ yakmaya başlamaz vücut.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpgg

o su kaybetme olayı dogru ilk başlarda.ki daha yüksek kaybetmen lazımdı dedigklerin dogruysa.demekki cücük gibi birşeysin.ortalama koşuyla 3 4 km koşmakta 20 dakika falan sürer,kendini yorup hamallık yapmaktan başka birşey değil.onun yerine 45 dakika tempolu yürüki yağ yaksın vücudun.bilmeden amele gibi koşturup laktik asit ürettiriyosunuz bacaklarda oh yoruldum cok kalori yakmışımdır diye düşünüyosunuz ama yok öyle birşey..30 35 dakikadan önce yağ yakmaya başlamaz vücut.

Alıntıları Göster
    quote:

EVET SONUNDA 3 KİLO VERDİM 15 GÜNDE.
    ....................
    kendimi biraz daha azimle yordum dışarıda futbol oynadım evde yiyip oturmadım full hareket yaptım.................şuan koşuya gidicem ac karna 3-4 km koşucam.

Çok eziyet etmişsin kendine.
    Ben, 7 haftada 11 kilo verdim. 1 gram bile spor yapmadan.

• quote:

quote:

quote:

Saol ama zannetmiyorum

Anıl abi haklı fitness antrenörü msnde koyu sohbetlerimiz vardır ne dediyse doğrudur kefilim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.