Şimdi Ara

Evga Ekran kartı nerede satılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben evga ekran kartı almak istiyorum ama hiç bi yerde bulamadım acaba türkiyede satışı varmı

• Türkiye'de evga getiren disbiritör bir firma yok.
  • bir ara fireball bilgisayar'da satılıyordu. şu an yine türkiye'de olmayan xfx satıyorlar. sıcak fırsatlardaki konularında firma yetkilisine sormuştum, 1 ay önce xfx ve evga getireceğiz dediler ama hala ses yok.
  • EVGAyı maalesef yurtdışı kaynaklardan alabılırsın....ozellıkle EVGA hastasıysan bilemem ama EVGA kalitesini arıyorsan EVGA yerine türkiyede XFX markasını gönül rahatlıgıyla tercıh edebılırsın....

gerçi XFX de türkiyede bulunması ımkansıza yakın ama tahmınımce EVGA ya gore daha rahat bulabılırsın...ikiside olmazsa türkiyede rahatca bulabılecegın ve en klas marka olarak önerebileceğim

marka ASUS olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BAYOKAN84 -- 20 Ocak 2010; 23:42:41 >
  • dışardan alırsan bfg al boşver evgayı buvv vur sonra oc un gözüne..
  • baya önceden dfs bilgisayar satıyodu ama artık satan yok galiba
  • Neden özellikle evga?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı mı PSU mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

Evga 9800GTX:http://www.hizlial.com/donanim-oem-/ekran-karti/evga-e-geforce-9800gtx-512mb-sc-256bit-gddr3-direct-x10-pci-x16-ekran-karti_30.013.6713.0002.htm

925 TL.

ben de ona bakıyorum.salagın teki de
    quote:

ürün gerçekten akıl sınırlarını zorlayacak tarzda.görüntü kalitesi ve işlem süresi bakımından piyasanın bir numarası.kullanırkende bu özelliği hemen farkedeceksiniz.
    demiş

• quote:

Orijinalden alıntı: ange dechu

quote:

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

Evga 9800GTX:http://www.hizlial.com/donanim-oem-/ekran-karti/evga-e-geforce-9800gtx-512mb-sc-256bit-gddr3-direct-x10-pci-x16-ekran-karti_30.013.6713.0002.htm

925 TL.

ben de ona bakıyorum.salagın teki de
    quote:

ürün gerçekten akıl sınırlarını zorlayacak tarzda.görüntü kalitesi ve işlem süresi bakımından piyasanın bir numarası.kullanırkende bu özelliği hemen farkedeceksiniz.
    demiş

O yorum hem 9800GTX hem de diğer evga modeli için hızlı al'da yazılmış ikisi de aynı kişi bnce oranın çalışanlarından biri..??
    O yorum da iki tane hayır almış..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.