Şimdi Ara

Evin önünde adamın biri bana garip şeyler söyledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar okul servisinden indim,şöför kapının karsısında bıraktı.Neyse arabaların geçmesini bekledim,geçtim tam zili çalıcam bi amca "okuldan kaçtın şimdi eve giremiyosun demi" dedi.Bende şaşkınlıkla amca ben okuldan daha yeni geldim dedim."Kızın peşinden gidiyosun babana yazık değilmi seni babana söyliyicem" dedi.Ben daha bişey demeden yürüyüp gitti.Alzhemir falanmı acaba diye düşündüm hiç tanımadığım birisiydi.Bütün günün yorgunluğu bitti bide insanlara laf anlatmaya çalışıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hasta olabilir . boşver unut bunu.

• Millet kendine vazife olmayan şeyler hakkında atıp tutmayı sever

• quote:

Orijinalden alıntı: Ghost 93

Arkadaşlar okul servisinden indim,şöför kapının karsısında bıraktı.Neyse arabaların geçmesini bekledim,geçtim tam zili çalıcam bi amca "okuldan kaçtın şimdi eve giremiyosun demi" dedi.Bende şaşkınlıkla amca ben okuldan daha yeni geldim dedim."Kızın peşinden gidiyosun babana yazık değilmi seni babana söyliyicem" dedi.Ben daha bişey demeden yürüyüp gitti.Alzhemir falanmı acaba diye düşündüm hiç tanımadığım birisiydi.Bütün günün yorgunluğu bitti bide insanlara laf anlatmaya çalışıyoruz.

işine bak ihtiyar deseydin.. ardından çok istiyorsan bir de kahve söyle benden olsun diyeydin.

• Kresten eve gelip foruma konu mi aciyosun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brent

quote:

Arkadaşlar okul servisinden indim,şöför kapının karsısında bıraktı.Neyse arabaların geçmesini bekledim,geçtim tam zili çalıcam bi amca "okuldan kaçtın şimdi eve giremiyosun demi" dedi.Bende şaşkınlıkla amca ben okuldan daha yeni geldim dedim."Kızın peşinden gidiyosun babana yazık değilmi seni babana söyliyicem" dedi.Ben daha bişey demeden yürüyüp gitti.Alzhemir falanmı acaba diye düşündüm hiç tanımadığım birisiydi.Bütün günün yorgunluğu bitti bide insanlara laf anlatmaya çalışıyoruz.

işine bak ihtiyar deseydin.. ardından çok istiyorsan bir de kahve söyle benden olsun diyeydin.

Ben daha birşey demeden adam yürüyüp gitti zaten yoksa derdim.

• quote:

Ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söylemeliydin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biriside çıkıp COOL STORY BURO dememiş
  • takma kafana zamanla geçer
  • amca ninja mercan dede olsaydı tutardı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.