Şimdi Ara

EVİNİZE NE KADAR MAAŞ GİRİYOR, GEÇİNİYORMUSUNUZ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
5.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: legen.(WFI).dary

babmın 3000 lira maaşı var annemin 700 emekli parası +400 diğer evden gelen kira yani 4100 lira gelirimiz var.1300 ev kredisi ödüyoruz yani 2800 net maaş giriyo eve.2 çocuk okuyo ben ayda 500 net alıyorum kardeşim 600 civarı.çok şükür durumumuz iyi 2 evimiz 1 yaylamız var.ama babam yata yata bugünlere gelmedi hala özel bi şirkette günde en az 12 saat çalışıyo emekliside geldi ama benim üniyi bitirmemi bekliyo...vs vs vs

babam lise mezunu çok şükür bizim 1 dediğimizi 2 etmedi.ben elek-elektronik müh.olacam seneye ama gelecek akkında hiç umudum yok özel sektör 1000 lira ile işe alsa şükrediyoruz.maddi manevi her yönden babam gibi bi aile reisi olmak gelecek hayalim ama ülkenin hali malum...

ilk ise giriste 1500 civarii alirsin, sonra 4-5 senede guzel artislar oluyor, benim ablam iktisat mezunu 7 sene once asgari ucretle bir fabrikaya girmisti, simdi 3 u geciyor maasi, soyledigine gore muhendisler 4 civari aliyormus.Moralini bozma derim, su an turkiyede muhendislik acisindan en cazip bir kac meslekten birini okuyorsun, gelecegi parlak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ata1606 -- 21 Şubat 2011; 12:48:59 >

• Durumunuz insanoğlunun açgözlülüğünü gösteriyor. Bahsettiğiniz şeylere sahip olsanız bile yine durumunuzdan şikayet edersiniz.
    Önemli olan eldekine şükretmek.
  • babamın 2600 tl maaşı v ar 4 kişiyiz ne kredi kira mira derken 2000 tl gidiyodur heralde.
  • maaş + ortaklık payı

duruma göre değişiyor

bazen 300 kazanıyorum bazen 3000 kazanıyorum hiç belli olmuyor. kenarda para tutmak zorunda kalıyorum.
  • 4000 - 4500 arası tam bilmiyorum
  • emekli dayıyı sınırsız çizmişler
  • 2.000 tl maaş alıyorum.. Tekniker'im..
  • Foruma bak zenginden geçilmio Hani hepiniz ağlıyordunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

emekli dayıyı sınırsız çizmişler

tuhaf
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion_tr

2.000 tl maaş alıyorum.. Tekniker'im..

Ne teknikeri ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: marsis

quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion_tr

2.000 tl maaş alıyorum.. Tekniker'im..

Ne teknikeri ?

aynen tekniker bu parayı alıyosa mühendis
  • asgari ücretle çalışan olmadığına göre memleketim bayaaaa zenginlemiş ama benim haberim olmamışşşşşş.....
  • Asgari ücretle çalışanların internete verecek parası mı var? Nasıl yazsın buraya.
  • ne kadar giriyo bilmiyorum ama geçinip gidiyoruz.
  • bn universit okuyom o yüzdn çalışmıyom babam tk çalışıyo oda 980tl alıyo ev kira 400 tl 5 kardşim var hepsi okuyo asıl geçindiğimizi bilmiyom yarı aç gçiniyoz ama halinize şükredin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Citizen_Must_Die -- 21 Şubat 2011; 14:44:54 >
  • Belki yurt dışında çalışıyoruz
  • 2.500 alıyoruz ama geçinemiyoruz....
  • 2000 lira civarı para giriyor eve.Ucu ucuna geçiniyoruz.Sebep : kredi borçları.
    Onlar olmasa gül gibi geçineceğiz.
  • peder bey emekli 1000 lira alıyor bu ay zam gelecekdi yalan oldu ev kendimizin
    dediğim gibi emekli boş boş geziniyor allahıma şükür geçinip gidiyoruz allahım daha çoğunu sizlere versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ch4ylak -- 21 Şubat 2011; 15:26:40 >
  • babam esnaf annem ev hanımı zaten babası esnaf olanlar bilirlerki esnafların aylık geliri belli olmuyor, şükürler olsun başımızı sokacak evimiz birde işimizi gören güzel bir arabamız var halimiz vaktimiz yerinde orta halli bir aileiz çok şükürler olsun Allah a. 17 yaşındayım babam şuana kadar bir dediğimi iki etmedi sağ olsun beni idare ettirecek kadar da haftalık veriyor zaten evin giderlerini söylüyeyim; 3500 tl ev kredisine, 1750 tl babaanneme maaş veriyor matematikten özel ders alıyorum ona 640 tl veriyor 100-200 lira ev faturaları(telefon elektrik vs) birde 200-300 e aylık ev alışverişi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cureshat -- 21 Şubat 2011; 15:45:24 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.