Şimdi Ara

Evkur !!! Bilg. Teslim Etmedi !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçen hafta Çarşamba qün . Bolu merkezdeki Evkur'dan . 1800 Peşin . 2500 taksitle Toshiba a300-247 modelini sipariş verdik

* Kredi kartımız yok !! Mağaza hesabı acıldı 20 ay taksite 2500 Lira oldu * Taksit farkıdır dedim , Toshiba kalitedir dedim; aradaki farka göz yumdum.
    Almaz olaydım da almaz olaydım ..

Sipariş verdiğimiz qün. ; Hafta sonu elimizde olcağı söylendi .. bekledim C.tesi Pazar gecti yok .aradık , Çarşambaya gelicez dediler yook !! Çarşamba aradk Cuma gelicez .. Yoook yook yok gene gelmediLer .

Ve yarın gelceklerini söylediler .. biz gelelip alalım diyoz HAAYIR!! İlçedn Merkeze gidicez ; Babamın işler Yoğun ..Bense sadece eve yatmaya gidebiliyorum o derece meşgulum .:) :)

Şimdi arkadaslar ben ne yapayım ? .. Bilgisayar almaya giderken aklımda Hp Pavilion Dv6'dan bi model vardı .. Bolu'da bulunamayacağını sölediler . Toshiba'yı aldım bende araştırmadan..

Zaten fiyat farkı falan canımı sıktı . Yarında gelmesse.. İptal ettirsem mi Acaba ? Gidip bassammı EvkuRu??? Geri iade falanmı versem ?

Eğer iptal ettirir ya da geri verirsem istediğim Marka/Model'de bir daha bilgisayar aldıramam..!!

Babam gider, Beko alır

• Ne yapayım sizce arkadaslar ???
  • Dostum kredı kartına basvurup taksıtle samsung R522 al kalıtenın kralını gorursun 2500 lıra bu makıne ıcın resmen enayılık kalıtesı fılan dıyorsun samsungdan cok daha memnun kalırsın bu parayı verme kolay kazanmıyorsundur kolay harcama barı o bılgısayarın suanda ederı 1200 1400 arası (parca ozellıklerı olarak marka parasını soylemıyorum ıntte 1800 e satılıyor dıye atlamayın) faız koysun 1600 olsun ama nedır bu 2500 tefecı bıle boyle bısey yapmaz.paranı alabılırsın buyuk ıhtımalle hıc durma al derım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolleskaan -- 7 Ağustos 2009; 17:23:04 >
  • Yerinde olsam direk iptal ettiririm bende antalyada böle birşey yaşamıştım.AMA hemen gününde iptal ettirdim :D iptalde etmiyor çakallar o kdar dil döktüm casperin 1 modeli vardı alıcaktım Fiyatı 1.800 TL ye geliyordu net üzeründen1 araştırdım kendi fiyatı 1.100 TL :D oha dedim hemen gittim iptal ettirdim içime oturmadı :D zman kaybetme derim
  • Peki o zamn hemeN İptaL ettircem .. ama kredi kartı alamayız diyorum ben ve adım gibi eminim alamayız.Tek sansımız böle elle taksit ödemek Bizm Cevrede kredi kartı kullanan hic yok .

Anca böyle taksitle baska bi ürün belki . Arık Acerlere bakıcaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kty21 -- 7 Ağustos 2009; 17:48:13 >
  • Kart alamazsan alternatıflerı dusunursun ama suanda bunu almak mantıksızlık olur bence hemen ıptal et
  • Bu arada neden kredı kartı alamıyorsunuzkı ben ısbankası ıste unıversıtelı kullanıyorum ufak tefek ıslerım ıcın boyle ınternetten alısverıs fılan yapıyorum onun bıle 600 tl lımıtı var.Sızede verırler bence bır yerde hacız fılan yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolleskaan

Bu arada neden kredı kartı alamıyorsunuzkı ben ısbankası ıste unıversıtelı kullanıyorum ufak tefek ıslerım ıcın boyle ınternetten alısverıs fılan yapıyorum onun bıle 600 tl lımıtı var.Sızede verırler bence bır yerde hacız fılan yoksa

Yok daa Alamayız sanıyoRum.. :) Daa baska nasıL bi laptop alalım .??
  • Ne gıbı ıslerde kullanacaksın onu bılsek daha ıyı bır yorum yapardık ama toshıbanın ozellıklerını goz onune alırsak samsung R522 cok ıyı

Intel® Core™2 Duo T6600 2.20 GHz
    4 GB DDR-2 RAM
    320 GB HDD
    ATI MRadeon HD4650 1 GB (Max 2816 MB Paylaşımlı)Harici Ekran Kartı
    Bluetooth, 16" Ekran

http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=NTBACR0006937

Intel® Core™2 Duo T6600 2.20 GHz
    4 GB DDR-2 RAM
    320 GB HDD
    ATI MRadeon HD4650 1 GB Harici Ekran Kartı
    15.6''

http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=NTBSAMRXS04TR

DV6-1143 T6600 3G 320 15.6VSTB 4530

http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=NTBHPVA141EA0001

SAMSUNG R522 XS08TR P7350 4G 320G 15.6 VSTB HD4650

http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=NTBSAMRXS08TR

bunların hepsı 1100 - 1300 arası fıyatlara sahıpler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolleskaan -- 7 Ağustos 2009; 18:55:09 >

• 15.6 inc Ekrana ne diye münerik kısım koymazlar bi anlam veremedim ??
  • http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=NTBSAMRXS08TR
    Gül gibi şu aleti almak varken çok büyük hata yapmışsın 2500 liraya bundan 2 tane alınır
  • Yook xDD İptal oldu da o zaten .. baska bisey arıyorum artık :)
  • kredi kartı alacaksan Bank Asya nın kredi kartrını tavsiye ederim klasik olan. yıllık aylık ıvır zıvır kart ücreti yok. tamı tamına ne harcarsan o parayı ödersin. diğer tüm bankalar yasak olmasına rağmen kesiyorlar yıllık kart ücreti. diğer wordün falan avantajı taksitleri olması ama o para çıkıyor kart ücretlerinden asyacarda da puan sistemi var ekstradan. dıt card yeni o çok daha kullanışlı tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.