Şimdi Ara

EVKURDAN S4 ALIYORUM SENETLE BAKARMISINZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben senetle evkurdan s4 alıyorum bana dedılerkı cumaya kadar gelir salı günü sipariş ettik perşembe yada cumaya kadar biz sizi aricaz persembe bugun bugün aramadılar aradım evkuru araştırılma aşamasındasınız dediler en kısa sürede geri dönerlermıs bana bende nette araştırdım biraz evkurdan memnun olan kımse yok sizce yarın s4ümü alabılırmıyım ???

• yorum ltfen
  • evkurdan memnun olmamalarının genel sebebi pahalı olması..ama sonuçta senet ile veriyor ve fiyatı bu diyor alıp almaması sana kalmış bişey..sen taksidini düzgün ödemezsen firmanın suçu ne..ben firmayı savunmuyorum beni bağlayan bir unsur yok ortada ama gereksiz kötü eleştiriye de karşıyım...

zamanında aldığım birkaç elektronik üründe de hiç sorun çıkmadı..

soruna gelirsek adres tespiti vb. işlemler yapıyorlar biraz geciklebilir de ama olumlu veya olumsuz geri döneceklerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 24 Ekim 2013; 18:42:26 >
  • teşekkür ederim lütfen görenler de yorum yapsın fikrinizi söyleyin...
  • Baya bi araştırıyorlar komşuya falan soruyorlar kim alacaksa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuri2788

Baya bi araştırıyorlar komşuya falan soruyorlar kim alacaksa.

:D komsuyamı soruolar :D ya araştırsınlar problem onda değil ama nette acayip bi şikayet platformu var yarın alırım telefonumu inş çünkü ben cumartesi şehirdışına gidicem
  • Aynen hocam komşulara filan geliyorlar araştırma için. Ondan sonra size senetle ürün satıp satmıcaklarına karar veriyorlar. Eğer eve yeni taşındıysanız ve kiralıksa veya öğrenciyseniz size ürün vermeleri zor ama bakalım şans kefil filan isteyebilirler. Bu arada merak ettim ne kadar geldi evkurdan almanız s4ü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • murat2165 M kullanıcısına yanıt
    Ne gibi şikayet.Normal fiyatından üstü veriyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt3558

Aynen hocam komşulara filan geliyorlar araştırma için. Ondan sonra size senetle ürün satıp satmıcaklarına karar veriyorlar. Eğer eve yeni taşındıysanız ve kiralıksa veya öğrenciyseniz size ürün vermeleri zor ama bakalım şans kefil filan isteyebilirler. Bu arada merak ettim ne kadar geldi evkurdan almanız s4ü

aylığına 100 lira ödüyoruz yuvarlama tabi yoksa 90 lira küsürlerde bişey :D akıllı kılıf felan herşey dahilinde kredi kartımız olmadıgından burayı seçtık zaten nettede detayları yazıyor :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.