Şimdi Ara

Evlat Anne Baba'Ya Bakmak Zorundamıdır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Az önce annem ile çok kötü şekilde tartıştık .
    Sadece hastane den 1 numara alamadığım için .
    Telefonla arıyorum düşmüyo , netten almaya çalışıyorum halletme aşamasındayken randevu doldu diyor .
    Gösteriyorum okutuyorum herşeyi yok anlamıyor millet alıyorda sen nasıl alamıyorsun gibisinden laflar ediyor .
    Durumumuz çok şükür iyi .
    Verir 30 lira çektirebilir özel de git çektir diyorum 30 lira için demediği laf bırakmıyor .
    Gerçekten 30 liranın muhtacı olacak aile değiliz çok şükür .
    Çok büyük bi tartışmadan sonra arada başka laflar kaynarken " size bakmak zorunda değilim " diye bi laf çıktı ağzımdan 18 yaşında 8 sene sonra tokat yedim annem den.
    İstemeyerek söyledim araştırdım dediğimi ama muhtaç olmadıkça bir evlat ailesine bakmak zorunda değilmiş .

Çok kötü oldum arkadaşlar hala içeride sızlanıp duruyor söylediklerim hakkında sesimi de çıkaramıyorum , bana bi çıkış yolu gösterin

• Ahhh ahhh anam babam hayatta olsada sırtımda istediği yere götürsem... İlerde çok pişman olacaksın evlat.
  • o seni büyüten ateşin çıktığında uykusuz kalan anne ve babanı bakmak istemiyorsan yürü git
  • Bence özür dile haklı olsan da..Kırmaya değmez şu fani dünyada..O da sarılıp öper zaten seni..
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoomlaPerest

Ahhh ahhh anam babam hayatta olsada sırtımda istediği yere götürsem... İlerde çok pişman olacaksın evlat.

başın sağ olsun abi.
  • Git özür dile ayakalarına kapan yap birşeyler.... Anne Baba Hakkı VERiLMEZ! Onlara ömür boyuda baksan
  • @JoomlaPerest

Başın sağolsun .

@TheBearGrylls

Konuyu başka yere çekmeyelim lütfen o anlık sinirle söyledim .
    Bakmamak gibi birşey söz konusu bile olamaz .

@M e t i n

Özür dilesem yine demediğini bırakmayacak :)
    Tanıyorum onu bi kaç gün sonra unutur gider ..

@ogundmr

Haklısın ama yapamam . it gibi pişmanım ama yapamam .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLacK-b0x -- 16 Mart 2010; 23:01:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • annenin sana 1gr bile güveni kalmamıştır bu saaten sonra
  • Bazen alttan almak gerekiyor ama kendini ezdirmemek ve anneni ezmemek şartıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black-Box58

Merhaba arkadaşlar .
    Az önce annem ile çok kötü şekilde tartıştık .
    Sadece hastane den 1 numara alamadığım için .
    Telefonla arıyorum düşmüyo , netten almaya çalışıyorum halletme aşamasındayken randevu doldu diyor .
    Gösteriyorum okutuyorum herşeyi yok anlamıyor millet alıyorda sen nasıl alamıyorsun gibisinden laflar ediyor .
    Durumumuz çok şükür iyi .
    Verir 30 lira çektirebilir özel de git çektir diyorum 30 lira için demediği laf bırakmıyor .
    Gerçekten 30 liranın muhtacı olacak aile değiliz çok şükür .
    Çok büyük bi tartışmadan sonra arada başka laflar kaynarken " size bakmak zorunda değilim " diye bi laf çıktı ağzımdan 18 yaşında 8 sene sonra tokat yedim annem den.
    İstemeyerek söyledim araştırdım dediğimi ama muhtaç olmadıkça bir evlat ailesine bakmak zorunda değilmiş .

Çok kötü oldum arkadaşlar hala içeride sızlanıp duruyor söylediklerim hakkında sesimi de çıkaramıyorum , bana bi çıkış yolu gösterin

Bugün bırak şimdi sinirlidir.Siniri yarın geçer git ve yarın konuş özür dile o anlık ağzımdan kaçtı falan de.O da seni affeder.Sanırım

• Sağolun beyler Allah razı olsun.... Babanız hadi neyse ilerde eliniz para tuttuğunda pek aramıyorsunuz da Ananın yeri başka... Aman siz siz olun kulu köpeği olun. Var iken kıymet bilmezsiniz ama yok iken her gün arar durursunuz.
  • konuşurken biraz daha kendine hakim olmaya çalış...
    bu arada 00:01 de randevu almayı dene...
  • @
    Silkroad_Archer

Kesinlikle dediğin gibi olacak .

@öglena

valla 18 senedir ilk defa böyle bi laf ettim bende inanamadım o an kendime ama ne bileyim malım ben ya o an erkeklik tasladım sanırım lafımdan dönmeyip ısrarla savundum malım ben maaaaaaaaal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLacK-b0x -- 16 Mart 2010; 23:11:56 >
  • takma olur arada.siniri geçsin yarın gelirken çiçek al.senin de sinirin geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M e t i n

Bence özür dile haklı olsan da..Kırmaya değmez şu fani dünyada..O da sarılıp öper zaten seni..

bencede git gönlünü al
  • Soruna cevap arıyosan;evet,bakmak zorundasın.
    Ama yaptığın şeyi değerlendirmemizi istiyosan zaten değerlendirecek bişey yok haksız olduğunun farkında değilsen biz bişey diyemeyiz
  • Annendir yapma etme sırtında taşı türü düşüncelere katılmıyorum anne veya baba olabilir ama sırf öyle olduğu için de sırtımda taşıyacak değilim. Bu söylediklerim tabii ki insan olmayı başaramayan ebeveynler için geçerli. (aileyle ilgili bi konu olunca yazmak istedim senin ailen öyle demiyorum)
  • Yuh ya! Bir insan annesine bunu dememelidir, diyemez.
  • @ bilm-i yorum

Eğer anne baba elden ayaktan düşmemiş ise bakmak zorunda değilmişiz .

Ama ben bakmıcam demiyorum kesinlikle o an söyledim ve sadece tartışma bitene kadar savundum bu lafımı herşey istemeyerek oldu .

Haksız olduğumu biliyorum ama elden gelen bişey yok unutmasını beklicem mecburen .

@ Metalwrath

Senin görüşün saygı duyuyorum .

@ nibur_n

Çok teşekkürler bunu söylemesen yani bunu dememem gerektiğini öğrenemeyecektim .

Hatamın farkında olmasam hala sözümü savunuyo olsam konu açıp fikir istemezdim değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLacK-b0x -- 16 Mart 2010; 23:29:04 >
  • annen baban sana bakmak zorundamı.buna cevap ver gerisi gelir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.