Şimdi Ara

EVLİLİK ÜZERİNE SOHBETLER (825. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
16.657
Cevap
399
Favori
963.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
401 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
34. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 823824825826827
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu arada tvdekiler gercekten severek evlenmeyen tipler 100 km den belli.zorla olan birşeyden herşey bekle.aile zoruyla falan filan 

• Valla evlenmek zor ama dün bi oyuncu ölmüştü ,Avrupa yakasında oynayan 51 yaşında ölmeden önce yalnızlıktan dem vuruyordu.

Şu saatten sonra yalnız kalmamak için evleniyo zaten herkes ,yada çocuk için şimdi 40 ım evlensem bile şunu biliyorum sevgi olmayacak .

Ama şuda var evlenip hayatı cehenneme dönüşen insanlar da var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Catcheee C kullanıcısına yanıt

sağlık açısından olaya bakarsak kime ne olacağı belli olmaz. örneğin babam 60 yaşında beyin tümörü sorunu yaşamaya başladı. şuan ben onun yerinde olsam emekli değilim ve çalışamam. çocuğun bakaiblir ama sıradan halk ne kadar bu durumda yaşayabilir. maddi zorluk beraberinde çok sorun getirecek. yalnız kalmamak için evlenmek çok büyük bir hata. ilanla ev arkadaşı ara, bozuşunca ayrılması daha kolay. yalnızlık üzerine benim kadar kendini yiyen olmamıştır sanırım. bu dünyanın sonu değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: ONY86

sağlık açısından olaya bakarsak kime ne olacağı belli olmaz. örneğin babam 60 yaşında beyin tümörü sorunu yaşamaya başladı. şuan ben onun yerinde olsam emekli değilim ve çalışamam. çocuğun bakaiblir ama sıradan halk ne kadar bu durumda yaşayabilir. maddi zorluk beraberinde çok sorun getirecek. yalnız kalmamak için evlenmek çok büyük bir hata. ilanla ev arkadaşı ara, bozuşunca ayrılması daha kolay. yalnızlık üzerine benim kadar kendini yiyen olmamıştır sanırım. bu dünyanın sonu değil.

Hani derler ya evde nefes olsun muhabbeti :))) toplum baskısı var 3.dünya savaşı çıkacak ekonomi çok zor halen millet evlilik diyiyo bilmiyorum çok tuhaf ya

• 1923 sonrası Yunanistan nüfus 6 milyon,sende 15 milyondu.
    Günümüzde Yunanistan 11 milyon,senin nüfusun kaçaklarla 100 milyon. Hangi ülke daha gelişmiş?

Tayyip kafasından bir türlü çıkamadınız. Tavşan gibi üremenin iyi birşey olduğunu sanıyorsunuz.

Sanki halk Türklük bilincine sahip, Türk geçmişine geleneğine sahip çıkıyormuş gibi kültürel etkiden dem vurmuşsunuz.

Ulan isminin anlamı "Türke ait"olan ülkede Türklük ile ilgili iki kelam etsen faşist olup çıkarsın.

Arap emperyalizminin kucağına oturalı çok oldu . Kültürü yok olalı yıllar oldu hani nerede Türk adet ve görenekleri? Ders kitaplarında bile yok artık

Sahabe hayatından kesitler diye Arap kültürü iliklerimize kadar çakıldı.
    Kendi kaynakları kendisine yeten ülke konumundayken nüfusu 50 milyon civarındaydi Türkiye'nin.
    Aynı orana düşmedikten sonra gıda ve açlık artmaya devam eder. Üzerine birde iklim krizini ekle .

Ancak akılsızlar üremeyi destekler.
    Nüfus azaltmak için çok ciddi planlama gerekli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bernoulli Denklemi kullanıcısına yanıt

bir videoda denk geldim. gerçekten baya baya türkiye'ye geliyorlar. türk kızı yerine endonezyalı kız daha mantıklı. hatta alamancı adamın biri açıklama yapıyor: türk kızın ailesi evinden tut arabasına, altından tut annesinin ihtiyacına kadar istiyorlar diyerek sitem etti ki aşırı haklı. o yüzden türk kızı ve ailesi ile evlenmek hayatına son vermek ayağına pranga takmak oluyor. endonezyalı kızlar da çok güzeller. çekik gözlü seven varsa inanılmaz beğenir. bunun yanında oradaki yaşamı görünce bir insanın hayatına da olumlu etki etmiş oluyorsun. normalde ben de evlilik düşünmüyorum ama bu iş mantıklı geldi. önemli olan muhabbet ortamını bulabilmek

• Günaydınnn herkese ne haber millet ,size bişey anlatacam.

Dün bi kızla buluştum zaten arkadaşımdı,uzun zamandır görüşmemiştik dün buluştuk ,bi kaç kişiye kıyafet yardımı yapacaktı beni aradı götürürmüsün diye bende bu güzel davranışa hayır diyemedim neyse konuya geleyim.

Bunun bi kız arkadaşı var evli ve çocuğu var kızı tanıyorum ama görmedim sadece bi kez onlardayken araba ile almaya gelmiştim kapı önünde bi iki dk gördüm .Neyse benim arkadaş harıl harıl telefonla konuşuyor dedim noldu hayırdır falan.

Dedi benim arkadaş vardı ya,iki farklı adamla kocasını aldatmış,herseyin ıspatı ses kaydı fln var dedi ve adam boşanmak istiyor kadın buna rağmen çekişmeye götürüyor .500 bin nafaka ve bi ev istiyor ,hem kadın adamı iki farklı erkekle aldatıyor hemde nafaka istiyo .

Şahit oldum olaya resmen ben bile şaşırdım.Özbek kadınlara gelirsek kesinlikle evlenilir abi,siz hiç cinnet geçirip rus yada Özbek karısını öldüren gördünüzmü ?dikkat edin hep bizim Türk kadınları.

Cinayete,şiddete karşıyım ama bizim kadınların maalesef dilinin kemiği yok çok ağır konuşuyorlar ve sonu bu malesef.

• Catcheee C kullanıcısına yanıt

Motosikleti honda mı kavasaki mi 😄

• ensonhaber
    Ankara'da takıntılı eski karısı tarafından darbedildi
    https://www.ensonhaber.com/3-sayfa/ankarada-takintili-eski-karisi-tarafindan-darbedildi

Alın size güzel ülkemizden rezalet bir haber.... Adam evli karısı aldatıyor adam boşanıyor... Kadın başkalarının altında sıkılınca geliyor boşandığı adama benimle evleneceksin beraber yaşayacağız diye tehdit edip dükkanın da darp ediyor.. Hani nerede adalet feministler... Bu ülkede evlenilmez diyoruz yanlış bir şey söylüyormuşuz gibi eleştiriliyoruz... Bu ülkede evlenmek erkek için zulüm ve iskencedir... Evlenme kardeşim git eskorta istediğin gibi takıl paran mı yok 31 çekmek bile daha mantıklı...

• quote:

Orijinalden alıntı: U&S

https://www.ensonhaber.com/3-sayfa/ankarada-takintili-eski-karisi-tarafindan-darbedildi

Alın size güzel ülkemizden rezalet bir haber.... Adam evli karısı aldatıyor adam boşanıyor... Kadın başkalarının altında sıkılınca geliyor boşandığı adama benimle evleneceksin beraber yaşayacağız diye tehdit edip dükkanın da darp ediyor.. Hani nerede adalet feministler... Bu ülkede evlenilmez diyoruz yanlış bir şey söylüyormuşuz gibi eleştiriliyoruz... Bu ülkede evlenmek erkek için zulüm ve iskencedir... Evlenme kardeşim git eskorta istediğin gibi takıl paran mı yok 31 çekmek bile daha mantıklı...
    Biliyorum bu haberi ama sorsan işte bitane öyle gelmiş sen iyiyi düşün diyorlar :) ben 2006 yılından beri diyiyorum bizim ülke kadını hepsi aynııı .

Bide çocuk için diyen bi kesim var zaten Araplarla bizim milletin bu çocuk aşkını çözemedim çocuk tam sıkıntı ömür boyu bakmak zorundasın yüke baksana ya

• bu mantıkla mesela bir mahallde bir katil var tüm mahalle katil mi olmuş oluyor. bir sürü örnek verebilirim.yada bir adam karısını öldürüdü tüm evli erkekler mi katil oluyor çok örnek verebilirim.

burada sıkıntı gidipte böyle kadınlarla evlenenlerde suç.böyle kişilerle bilerek evlenenlerde suç.

ben tanıdığım arkadaşa 1 aylık tanıştığınla evlendi evlenmeden olum bu kadın yaramaz evlenme sonra bana kızıp çekip gitti. bende kızdım onla birdaha konuşmadım yıllardır. sonra duydum boşanmış.sonra 2, ye evlenmiş. tabi seçtiği kişi yine yanlış. tahminim 100 km den belli yanlış olduğu.görmedim sonuç yine duydum .yine boşanmış hatta boşanmak için kadını arıyormuş eski sevgilisine orada bulup korkutma verip yine boşanmış.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 21 Ekim 2024; 10:20:11 >

• leftercan1907 L kullanıcısına yanıt

İyide hocam evlenene kadar kimse gerçek yüzünü ortaya çıkarmıyor kadın olsun erkek olsun... Sevgiliyken herkes numara yapıyor. Adam şeytan gibi olan kadını melek gibi görüyor sonuçta aynı evde yaşamadıkları için... Evlenince aynı evde yaşayınca ortaya çıkıyor hersey..

Bence evlendikten sonra 1 yıl içerisinde boşanma hakkın olacak.. Sorgusuz sualsiz nafakasız boşanma hakkın olacak. Baktın evlendiğin kişinin huyu suyu sana uymuyor evlenmiş bulundun. Hatandan dönüp boşanacaksın...

Bu devirde özellikle son 15 yılda evlenmek çok zorlaştı. Artık insanlar doyumsuz ve daima herşeyin daha yeni iyisini arıyorlar...

• sevgiliyken denemeler yapın eş adayına.yada çok güvendiğiniz dürüst kişilerden yorum alın.eş adayının ailesini inceleyin .tabi son yıllarda kötü eş adayları malasef çoğaldı.

kanunlarında değişmesi lazım .1 günde değişebilcek kanunları değiştirmiyorlar.

Hocam artık kimse gerçek yüzünü göstermiyor.. Ne zaman iş ciddiye binerse yâda evlenirsen o zaman bir nebze anlıyorsun karşı tarafın niyetini... Artık herkes usta oyuncu olmuş bu konuda. Tanıdıklardan yorum al demişsin ama kimse kimseye ne yorum yapıyor ne de ön ayak oluyor... Valla bende 40 yaşındayım hiç evlenmedim kızların sinsi tuzaklarına düşmedim. Bazen kendi kendime diyorum bekarlık en güzeli... Sorumluluğum yok arkamdan bakacağım kimse yok... Hani diyeceksiniz ki yaşlanınca ne olacak evli olsanız da eşinizin çocuklarınızın size bakacağının garantisi yok... Yaşlıların kaldığı yurtlara bakın çoğunu eşi çocukları sokağa atmış...

• doğru sende haklısın.gerçi ben yorum yapmıştım arkadaşa ama o gitti evlendi.dediğim çıktı.boşandı

• Bu devrin karılarına aslan güvenilmez.en masum duranı bile masum değil.

• labidu kullanıcısına yanıt

Hocam dedigim gibi hepsi dereyi geçene kadar ayıya dayı denir mantığı ile evlilik öncesi gerçek yüzlerini göstermiyor... Çoğu güzel kızların evlerine gidin odalarına bakın inanın pislikten geçilmiyor... Dışarıda hava atarlar ancak yüzlerine boya ile makyaj yaparlar malum çirkinliği varsa kapatmak için :)) Evde yemek yapmasını bilmez odasını b.k götürür... Ama kendini öyle bir anlatır över ki birde güzelse güzelliğine güvenerek sanırsın padişah kızı :) İşte bunları önceden bilmek çok zor evlendiğin de öğreniyorsun... Zaten şuan boşanan insanlara bakın çoğunluğu yeni evlenmiş kişilerden oluşuyor...

• labidu kullanıcısına yanıt

iyiside varda iyisini bulmak son 20 yılda azaldı malasef.şans işi.iyileri kapıyorlar geriye sorunlu olanlar kalıyor.onlarda sorun çıkarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 21 Ekim 2024; 13:33:52 >

Yaş 40 bana iyisi denk gelmedi hocam maalesef 🙂 Şuan 20-35 yaş arası kızların çoğunluğunun akli bir karış havada... Hatta size bir şey söyleyeyim yaşı 40 ı geçmiş kızlar bile hemen evlilik düşünmüyor. Menopoza girmesine 3-5 yıl kalmış hâlâ evlilik erken düşünmüyorum diyen tipler var 😂

• 42 yaşında evlendim .43 te bebeğimiz oldu çok güzel maşallah.çok sevgilim oldu kimisi eğlencelik kimisi ciddi düşündüm.ciddi düşündüklerimden beğenmediklerimi bıraktım.çok şükür eşim çok iyi.tabi çok denemeler yaptım .tabi şans işi biraz.yılmayın.iyi biri çıkarsa kaçırmayın.

• 
Sayfa: önceki 823824825826827
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.