< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Tesadüf kelimesinin anlamını eğip büküp veya içini boşaltmaya çalışarak evrime kılıf olarak uydurmaya çalışmışsınız. İşe yaramayacak.
|
Bunu demen anormal çünkü kim olduğumu ve bilimle ne kadar iç içe olduğumdan bihabersin. Biyolojinin alanına giren bir teori ile ilgili sırf sen felsefe bölümünde birşeyler yazdın diye yazdıkların gerçek olmuyor.
|
Biz bilimsel olarak her dediğinize cevap verdik, "Allah ediyi ya" diye kaçıp giden sizsiniz.
|
Pöff, bir kesin sesinizi artık. Bütün mesajlarınızın içeriği aynı işte, saçma sapan yazıp duruyorsunuz. Rezil ola ola bıkmadınız da.
|
O iş karşılıklı olur. Karşımda şaklabanlık yapanlara karşı ne diye ciddi ciddi yazayım iki saat.
|
Okumadan niye yorum yapıyorsun ki
|
Bunu demen çok normal çünkü bilime hakim biri değilsin.
|
Bilimsel olarak hiçbir şey söyleyemediğiniz için anca böyle saçmalıyorsunuz işte. Keşke azıcık bilimden falan anlasanız da düzgün tartışma dönse.
|
Ah, kusura bakma minik troll. Seni unutmuşum. Yönetime söyle de benim artılarımı bir zahmet sana geçirsinler. Bana hiç mi hiç lazım değil, belki senin ağlamanı keser. Forumda en çok artı oy alan 19. kişiymişim. Bari sen al o oyları da üstüne "prim yaparsın". Benim yüzüne bakamayacağım kimse yoktur, rezil olmuşluğum da yoktur. Evrim konusunda hiçbir şey bilmeden sallayanlara her zaman cevabını vermişimdir. Milletin kapasitesi ve zeka seviyesi düşükse benim yapabileceğim bir şey yoktur. Sizi dünyaya getiren ananıza babanıza ağlayın, bana değil.
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F54F98451 -- 28 Ağustos 2018; 11:12:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|