Şimdi Ara

Evrim ve Tesadüf (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
948
Cevap
9
Favori
20.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
Giriş
    şaka mı yapıyorsun ciddi misin anlayamadım gerçekten?
    şu anda gidip herhangi bir tıp doktoru ile görüş sana bunu anlatabilir, bu kişiden kişiye değişebilecek bir işleyiş değilki senin kaynağın benim kaynağım durumu olsun?
    DNA nın işleyişini genetik bilimi son yüzyılda ortaya çıkardı, buna istinaden pekçok proje geliştirildi, google dan bile yazsan özellikle yabancı kaynaklarda bulursun.
  • yunuskafe kullanıcısına yanıt
    tarafsız bakınca net anlaşılıyor evrimin olamayacağı,
    Değişim ve mutasyon konusunda da açıklık getireyim, DNA da kodlanmış şifredeki bilgiler dışında bir değişiklik olması mümkün olamıyor.
    Mutasyonlar her zaman zararlıdır, canlıda hastalık ve özür oluşturur. Buna rağmen varyasyonlar var yani zaten genetik kodlarmızda var olan bilginin farklı şekilde eşleşmesi sonucunda
    ortaya çıkan farklılıklar bunlar. Fakat bu genetik bilgiye yeni bir tanımlama getirmiyor. (İnsan yine insan olarak soyunu devam ettiriyor kısacası)

Evrim teorisi ise yeni bir türü tanımlayan yeni bilginin ortaya çıkacağını savunur. Dinazorlar kuşların atasıydı, insan (maymun diyemiyorlar artık) ortak bir atadan türedi gibi saçmalıklar işte...
  • quote:

Orijinalden alıntı: archozi

şu anda gidip herhangi bir tıp doktoru ile görüş sana bunu anlatabilir, bu kişiden kişiye değişebilecek bir işleyiş değilki senin kaynağın benim kaynağım durumu olsun?
    DNA nın işleyişini genetik bilimi son yüzyılda ortaya çıkardı, buna istinaden pekçok proje geliştirildi, google dan bile yazsan özellikle yabancı kaynaklarda bulursun.

Ben de diyorum ki ilk ne zaman bulunmuş? Ne zaman yapılmış araştırması?

Bulan kişi evrimci miymiş değil miymiş? Bulduktan sonra evirme inanmaya devam etmiş mi etmemiş mi?

Bir kaç tane herkesin bildiği bilgiyi yazıp da altına işte bunlar kendiliğinden oluşamaz deyince bilimsel olmuyorsun papağan oluyorsun anlatabiliyor muyum?

Olayın acı tarafı ne biliyor musun? Senin o verdiğin bilimsel bilgileri evrimcilerin ta kendisi buldu. O bilgiler için bile evrimci bilim adamlarına mecbursun.

• Borsazede B kullanıcısına yanıt
    Görmediniz galiba, size yukarda İmam Hatiplimisiniz diye sormuştum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neommy

Görmediniz galiba, size yukarda İmam Hatiplimisiniz diye sormuştum?

Evet İmam Hatipliyim. İmam Hatip Lisesinden mezun olmadım ama İmam Hatip Liselerinin taraftarıyım. İmam Hatip Liselerinden rahatsız olanlardan rahatsız oluyorum.

Bu nasıl bir bilim muhabbetidir? Neden ısrarla soruyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neuro

quote:

Orijinalden alıntı: archozi

Ben de diyorum ki ilk ne zaman bulunmuş? Ne zaman yapılmış araştırması?

Bulan kişi evrimci miymiş değil miymiş? Bulduktan sonra evirme inanmaya devam etmiş mi etmemiş mi?

Bir kaç tane herkesin bildiği bilgiyi yazıp da altına işte bunlar kendiliğinden oluşamaz deyince bilimsel olmuyorsun papağan oluyorsun anlatabiliyor muyum?

Olayın acı tarafı ne biliyor musun? Senin o verdiğin bilimsel bilgileri evrimcilerin ta kendisi buldu. O bilgiler için bile evrimci bilim adamlarına mecbursun.

Konuyu nereye getireceğini merakla bekliyorum...

• Beyler bu ingiltere sürümünün en sonu çıkanı hangisi? Benimki ingiltere BOD3
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlakpnrr

Beyler bu ingiltere sürümünün en sonu çıkanı hangisi? Benimki ingiltere BOD3

Bu ay çıkan BOI3 en son sürüm.Şu an senin kullandığın Nisan ayında çıkan.
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.