Şimdi Ara

exception almayın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 ay önce sıfır Megane 2 exception aldım.Almaz olaydım.İlk aldığımızda arabada hafif titreme vardı.Parçalar birbiriyle uyum sağlıyo gibi masumane şeyler düşündük neticede araba sıfır.Araba 600 km ye geldi titreme hala geçmedi hatta arttı.Servise götürdüm.Baskı balatalarda problem olduğunu söyledi.Benim tepem attı.Hele bi de yanma varsa bunun kullanıcı hatası olduğunu,masrafların bana ait olacağını söylediklerinde de ne yapcamı bilemedim?Ankara da maise götürdüm,neziroğluna götürdüm onlar da aynı şeyi söylediler.Sıfır araba alıyosunuz bunları yaşamamak için.Aldığınız araba ilk haftalarda şanzımanı inecek,yetmiyo toplu iğne ucu kadar yanık çıkarsa masrafları da siz ödeyeceksiniz.Niye ben sıfır araba aldım o zaman?Genel müdürlükle görüştüm,tüketici haklarıyla görüştüm.Hala uğraşıyorum.Gerçekten bu yaşadıklarımı ve satış sonrası ilgisizliği yaşamak istemiyosanız almadan önce bi daha düşünün derim.

• paranı alıp dövmediklerine dua et arkadaşım!!! müşteri menuniyeti ne ki??bizim ülkemizde geçerli şeyler değil bu kavramlar...ne de olsa verir tekrar gider alırsın aynısından...o yüzden adam sana daha neden ilgi göstersin ki..her ne olursa olsun biliyor tekrar gideceğini..neden soymasın seni...off offfffffffffff
  • Renault Maisin sitesinden şikayetini yaz. En geç 1 hafta içinde ilgileniyorlar. Zaten bu araçların baskı balataları proboblemli.
    Benim de yanık ama öyle idare ediyorum. Geçmiş olsun.
  • Tatlı canınızı neden sıkıyorsunuz Gider Bursa Fabrika ve İstabul Şubeye Mail atarak durumunuzu anlatırsınız sonuç alamazsanız Tüketici hakları mahkemesine şikayet edersiniz. Sonuçta mekanik birşey Şansınız yok okadar. Memnun olanda var olmayanda
  • arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun. can sıkıcı bir olay. biz de tam bir arkadaşımıza bu modeli alma arefesinde idik. sizin aracınız dizel mi benzinlimi? eğer dizelse 85 hp mi 105 hp mi. sizin cevabınız inanın seçimimiz için çok önemli.Tekrar geçmiş olsun saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÜNSAL AYKUT -- 10 Haziran 2009; 21:21:39 >
  • işte bu sebepten insan 0 almayada korkuyor.sıfır aldım diye bir sorun çıkacak arabadan soğuyacaksın.böyle düşününce parçalarının birbirine alıştığı 1 2 senelik 2. el daha cazip olacak ülkemizde.
  • Ünsal Hocam benim araç benzinli.Ustalar benzinli olduğunu öğrenince gerçekten şaşırıyorlar.Çünkü genelde baskı balata problemi dizel araçlarda daha fazla oluyormuş.Araç çok ağır olduğu için baskı balatalar yeterli olamıyormuş ve bu problem ortaya çıkıyormuş.Exception dizelleri de 36 ve 37,5 milyar.Bu fiyatlara çıkıyorsanız başka altarnatifleri de değerlendirin derim.Saygılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Renault Flash Neden Alınmaz
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar söylediklerinizi fazlasıyla yaptım.Kaç kez mail attım,telefonla aradım kaç kez.Genel müdürlükten yetkili kişi de aradı.Sorunum çözümlenemedikten sonra neye yarar.Dedikleri şu:Şanzıman açılmadan hiç bir şey belli olmaz.Tamam açılsın şanzıman.Açıldığında baskı balatalarda küçük bir yanma varsa bu benim hataymış.800 lira masrafı ben ödermişim.Bu araba ilk alındığından beri kalkışlarda titriyor.Araba doğru dürüst şehir içinde bile kullanılmadı.Ne yanığı anlamadım.Kötü kullanıp,yaksam derim ki benim hatam.15 yıldan beri araba kullanırım.Babamın da meganı var.Bile bile sıfır arabamın baskı balatasını niye yakayım?Benim isteğim her ne olursa olsun arabamı garanti altına almaları.Ama yanaşmıyorlar bir türlü.
  • Bence BAslıgı Değistir Exception deil Megane Almayın Olsun BEnde Cok dertliyim bu konuda .... renault aldıgıma köpekler gibi pişmanım Oncasene briktirdiğim paralaraım bosa gitti ...

subat ayında aldıgım 0 aracımda boya kabarması var.....
  • aynı şikayeti yaşayan megané kullanıcılarının oranına bakmak gerek, eğer yüksekse tamam exception almayın ya da megané almayın diyebilirsiniz, ama kullanım hatası da olabilir, hızlı kalkışlarda ani yüklenmelerde baskı balatanın aşınması aşikardır, hele ki rodaj zamanında böyle hatalar yapılmışsa daha kolay olur. kullanma kılavuzunda yazan talimatlarda uygun kullandığınızdan eminseniz her türlü haklı çıkarsınız gerekirse tüketici mahkemesine başvurur yine halledersiniz ama çevremde sıfır dizel megané hatta scenic kullanan (scenic megané'la aynı motora sahip ama 1.5 80bg exc. scenic megané'dan baya bir ağırdır) kimseden bu yönde bir şikayet duymadım.

şahsen bir tek kişinin yaşadığı bu sorunun exception almayın ya da megané almayın şeklinde bir kampanyaya dönüştürülmesini doğru bulmuyorum. türkiye'de on binlerce megané II bulunmakta, her markanın bir kaç aracı sorunlu olabiliyor astra'da da insignia'da da focus'ta da bu böyle...

saygılarımla

• Arkadaşım iyi diyosun da.Araba ilk alındığıda hafif bi titreme vardı zaten.Zamanla geçer dedik ama daha da arttı.Rodaj süresince arabanın yorulmaması gerektiğini,2005 model meganımızdan biliyorum ve kendi arabamda da uygulamaya devam ediyorum.Kullanım açısından arabanın yabancısı değilim yani.Benim ayrıca şikayetim satış öncesi ilgi ve alakanın satış sonrasına aktarılmayışı.Sorunu çözmek için hiç bir çabaları yok.Borç harç sıfır araba alacağım,baskı balatalar yanık çıkacak, masrafı ben ödeyeceğim,sorun çözümlenecek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.