Şimdi Ara

explorer.exe otomatik başlamıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pc açılırken explorer.exe otomatik çalışmıyor.pc yi açınca boş masmavi ekran geliyor.sonra belgelerim klasör halinde geliyor.ctrl alt del yapıp yeni görev e tıklayıp explorer.exe yazıp tamam yapınca masaüstü sorunsuz geliyor.sorunum explorer.exe başlangıçta otomatik nasıl başlatılır?sistem geri yükleme yapmak istedim.ancak herhangi kayıtlı bir yok. işletim sistemi vista home.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huzyin67 -- 17 Ekim 2009; 23:43:41 >

• güncel...
  • güncel......
  • soru çok zor biliyorum ama her sorunun da bir cevabını bilen vardır diye düşünüyorum.
  • aynı sorun bendede vardı 1ay kullandım sırf format atmayım diye üşendim sonra pc cortladı şimdi vista yükledim hala sorun var ama eskisinden iyi hardiskin diğer bölmelerine format atsam çözülcekte 300gb format atmaya kıyamadım diyeceğim format at kurtul
  • formatsız çözüm yok mu?
  • Bu durumu bir virüsün gerçekleştiğini ve Combofix 'in iyi geldiğini duymuştum.

Bir dene istersen. + olarak disk birleştirme ve denetleme yapmayı da unutma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • format attım yine işe yaramadı 2gün sonra yine aynı virüs çıktı ama bu sefer vista yüklediğimden pek sorun olmuyor
  • virüs olsa kaspersky bulmaz mı bunu?kasper hiçbir uyarı vermedi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.