aslında başlıktan da çok rahat anlaşılmakta problemim....
bundan önce benim bilgisayarlarda, ve şimdi de şirketimin bilgisayarlarında başıma geldi bu olay. windows acıldıktan sonra masaüstü yüklenemiyo tam olarak ve orada ctrl+alt+del yapıp explorer.exe işlemini sonlandırıp tekrar yeni bir görev'den explorer.exe'yi çalıstırmam gerekiyo.aksi taktirde bilgisayara hiçbi müdahalede bulunamıyorum...bunun önüne geçmem lazım,çünkü şirkettekilere ctrl+alt+del üçlüsüne basmayı öğretmek bile saatlerimi alıyo....
yardımcı olursanız çok mutlu olurum....
xp professional sp2 mi usta ?
pack 2 de de yapıyo bende de vardı.
problemin sebebi virüs falan olabilir.
çözümü (tamamiyle fikirdir) windows klosörü içindeki explorer.exe nin kısayolunu başlangıca at yeniden başlat olursa haberdar et bizde uygulayalım.
calıştıra msconfig yazın ve enter a basın
gelen pencerede ilk sekmede normal başlangıç seçilmiş olmalı buna dikkat edin
ve diğer sekmelerde de bütün tikleri kontrol edin eksik olan varsa tik atın muhtemelen sorun çözülecektir
eğer çözülmezse bilgisayarı güvenli kipte açıp bir virüs taramasından geçirin
abi ben anlamıyorum bu bilgisayarları,
bahsettiğim problem haftasonu bilgisayarlar çalısmadı ve pazartesi döndüğümüzde çözülmüş olarak gördüm...ki bu bilgisayarlara benden başka mudahale edebilecek kapasitede kimse yok...ama çok teşekkür ediyorum...yorumları kopyalayıp aldım bilgisayara,çünkü bu problemle öyle çok karşılaşmaya başladımki...
yardım edenden de edemeyenden de Allah razı olsun.... :)